Računalništvo, telefonija
13.12.2017 12:23

Deli z drugimi:

Share

Vzpon znamke ZOTAC GAMING in nov, izredno tanek igričarski računalnik MEK1 GAMING PC

ZOTAC GAMING MEK1
ZOTAC GAMING MEK1

Podjetje ZOTAC je oznanilo prihod novega kompaktnega igričarskega računalnika znamke ZOTAC GAMING. Računalnik MEK1 je namenjen največjim ljubiteljem računalniških igric in z uporabo najnaprednejše tehnologije postavlja nove mejnike in vam daje popoln nadzor nad izvrševanjem vsakega ukaza. Podjetje ZOTAC GAMING je igričarski računalnik MEK1 svetu prvič v živo predstavilo na dogodku v Hongkongu.

MEK1 nadaljuje 10-letno inženirsko tradicijo podjetja ZOTAC, ki razvija najmanjše igričarske računalnike na svetu in njihovo elegantno, futuristično zasnovo opremlja s komponentami za vrhunsko igralno zmogljivost: z grafičnimi karticami ZOTAC GeForce GTX, najnovejšimi procesorji Intel Core CPU, s čudovitim svetlobnim sistemom SPECTRA, hitrimi pomnilniki DDR4 in z velikimi ter hitrimi diski. Hitre in zmogljive funkcije v tankem in kompaktnem ohišju.

”Podjetje ZOTAC je v zadnjem desetletju postalo pionir na področju ustvarjanja inovativni grafičnih kartic, mini računalnikov, virtualne resničnosti in še marsičesa. Sedaj pa je prišel čas, da naredimo naslednji korak, in to je ZOTAC GAMING,” je povedal Tony Wong, izvršni direktor podjetja ZOTAC International. ”Z znamko ZOTAC GAMING bomo poskušali uresničiti najambicioznejše ideje igralnih računalnikov, začenši z MEK1.”

Velika privlačnost

Sodobna in čudovita oblika računalnika MEK1 je velika le 414 x 118 x 393 mm. Zasnovan na podlagi futuristične robotike in mehanske anatomije z izpostavljenimi robovi in mehko osvetlitvijo, se računalnik MEK1 skrajno oddaljuje od tradicionalnega videza igričarskih računalnikov.

Predvidite novo resničnost

Grafična kartica ZOTAC GeForce® GTX 10 series vam omogoča, da z računalnikom MEK1 vse trenutno najzahtevnejše igre igrate na najvišjih nastavitvah in v visoki ločljivosti.

Visoka zmogljivost

MEK1 je opremljen z novim procesorjem Intel Core™ 14 nm, ki omogoča igranje v resoluciji 4K/UHD. Zaradi mnogoterih jeder in energetske učinkovitosti je igralna zmogljivost računalnika MEK1 neprekosljiva.

Hiter in velik

Najnovejša tehnologija shranjevanja podatkov vam omogoča izredno hitro shranjevanje NVMe in pošiljanja časov nalaganja. Računalnik MEK1 se ponaša s sekundarnim diskom, kar še dodatno izboljša in pohitri shranjevanje ogromnih količin podatkov.

Sijte s svetlobnim sijem SPECTRA

Oblika računalnika MEK1 bo navdušila vse igričarje. Vključuje vgrajen svetlobni sistem SPECTRA, ki računalniku podnevi in ponoči daje mogočen in pomemben videz. Z novim orodjem ZOTAC GAMING Spectra si lahko prilagodite svetlobne nastavitve in na računalniku pustite svoj osebni pečat, tako da se poigrate s širokim spektrom barv, svetlobnimi načini in z osmimi stopnjami svetlosti. Če pa imate radi temo, luči preprosto izključite. Vgrajen modul vam omogoča urejanje svetlobnih nastavitev, ki se vklopijo ob zagonu računalnika.

Vse v enem

Podajte se v svet igričarstva z LED-osvetljeno mehansko igralno tipkovnico, LED-osvetljeno optično miško z nastavitvami DPI za popoln nadzor in s podlogo za miško optimalne velikosti z udobnimi robovi za natančnejšo drsno površino.*

* Na voljo pri izbranih kompletih.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku