Računalništvo, telefonija
08.03.2018 14:00

Deli z drugimi:

Share

Vstopite v pametni dom s sistemom Fibaro

Ob poplavi ponudnikov sistemov za pametno upravljanje z napravami v domu, izbrati pravi sistem ni enostavna naloga. Predstavljamo vam enega boljših, mednarodno priznani in večkrat nagrajeni sistem Fibaro.
Vstopite v pametni dom s sistemom Fibaro
Vstopite v pametni dom s sistemom Fibaro

Vsi začetki so težki. Kako dober sistem dobimo je predvsem odvisno od tega kakšna vprašanja si pri nakupu zastavimo. Katere naprave želimo upravljati? Kakšno znanje potrebujemo? Katerega ponudnika izbrati? Bo sistem deloval? Kaj lahko vgradimo sami, kdaj potrebujemo integratorja?

Pri ponudniku sistemov za pametni dom, podjetju i2G d.o.o., čigar ponudbo najdete na www.z-home.si, so preizkusili že vrsto različnih sistemov in so prepričani, da največ pozitivnih odgovorov dobimo, če se odločimo za sistem Fibaro.

Znamka Fibaro je last podjetja Fibar Group S. A ,s sedežem in celotno proizvodnjo na Poljskem. Podjetje se ukvarja s ponujanjem celovitega sistema brezžičnih pametnih inštalacij, ki temeljijo na z-wave protokolu.

Njihova ponudba zajema vrsto naprav in možnosti, ki zadovoljijo večino potreb po avtomatizaciji doma. Glavni prednosti teh naprav sta njihova zanesljivost in kvaliteta. Naprave delujejo brezhibno, poseben poudarek pa je tudi na designu. Podjetje pa je na ta račun osvojilo že marsikatero mednarodno priznanje.

Vse naprave smiselno povežemo in krmilimo prek Fibarovih centralnih enot Home Center Lite ali Home Center 2. Izjemna tehnična dovršenost in fleksibilnost krmilnikov pa za uporabnika predstavljata ključno prednost. Uporabljamo jih preko prijaznih grafičnih vmesnikov. Pokrivata širok spekter uporabnikov, od laika do povprečnega navdušenca, primerna pa sta tudi za izkušene programerje. Home Center 2 bolj programersko usmerjenim uporabnikom omogoča še možnost programiranja v LUA programskem jeziku.

V svojem domu lahko s Fibaro sistemom krmilimo luči, senčila, klimatske naprave, vrtno irigacijo, multimedijske naprave, ogrevalne sisteme … in še marsikaj. V dom lahko vnesemo tudi dodaten element varnosti, integriramo alarmni sistem, merimo porabo energije ter poskrbimo za obveščanje o morebitnih požarih, poplavljanjih …

Do sistema nato dostopamo kadarkoli in od koderkoli preko Fibaro aplikacije za pametni telefon ali tablico.

Preizkusite delovanje Fibaro sistema

En članek je enostavno premalo, da bi pokrili vse prednosti naprav Fibaro sistema, zato vas vabimo, da več podrobnosti preberete na spletnem mestu www.z-home.si.

Podjetje i2G d. o. o. pa vam omogoča tudi preizkus Fibaro sistema na razstavljenih elementih v njihovi poslovalnici na Vojkovi 58 v Ljubljani. Delovanje sistema vam z vpogledom predstavijo tudi na referenčnem projektu zadovoljne stranke.

Prav tako so v marcu za vas pripravili ponudbo cenovno ugodnih Start kompletov, ki so lahko odlično izhodišče za začetek vaše poti v avtomatizacijo doma.

(oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku