Telefoni
27.06.2009 07:04
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vsemogočni HTC Firestone

HTC Firestone ima prav vse, kar lahko zahtevamo ob mobilnika!
HTC Firestone ima prav vse, kar lahko zahtevamo ob mobilnika!

Podjetje HTC, vodilni ponudnik pametnih prenosnih naprav z operacijskim sistemom Windows Mobile, je predstavilo novi izdelek, ki bo pisan na kožo tudi najzahtevnejšim uporabnikom. Gre za pametni mobilni telefon Firestone, ki bo kmalu prevzel mesto priljubljenega mobilnika Touch HD in bo opremljen z novim Microsoftovim operacijskim sistemom Windows Mobile 6.5.

Novi operacijski sistem prinaša občutno bolj dodelan uporabniški vmesnik, kopico novih programov in podporo za bogato paleto novih strojnih oprem. Precej izboljšav je bil deležen tudi spletni brskalnik Internet Explorer Mobile, ki omogoča enostavno povečevanje oziroma zmanjševanje strani in hiter dostop do najbolj uporabljenih funkcij.

Pametni mobilni telefon HTC Firestone zagotavlja izjemno tekoče poganjanje prednameščene programske opreme, saj je opremljen s procesorjem Qualcomm 8250 frekvence 600 megahercev. Pri najzahtevnejših opravilih mu je v veliko pomoč tudi sistemski pomnilnik kapacitete 256 megabajtov. Za shranjevanje podatkov je na voljo pomnilnik kapacitete 512 megabajtov, ki ga po potrebi lahko razširimo s pomočjo kartic Micro SD.

Za povezljivost je poskrbljeno s povezavami HSDPA, Bluetooth in Wi-Fi. Novinec ima za prikazovanje slik na voljo na dotik občutljiv devetcentimetrski zaslon ločljivosti WVGA. Pri preživljanju prostega časa pa nam bosta zagotovo prišla v poštev še navigacijski sistem GPS in digitalni fotoaparat ločljivosti osem milijonov točk. Mobilnik HTC Firestone naj bi prodajne police trgovin ugledal najkasneje do jeseni.


Prijavi napako v članku