Računalništvo, telefonija
08.08.2018 18:57
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunska naprava za domači kino Xiaomi po super nizki ceni!

Večpredstavnostna naprava Xiaomi Mi Box zlahka opravi z video vsebinami ločljivosti 4K!
Večpredstavnostna naprava Xiaomi Mi Box zlahka opravi z video vsebinami ločljivosti 4K!

Tokrat so na svoj račun prišli ljubitelji večpredstavnostnih vsebin, saj je na spletnem portalu Ebay (https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=232881183345) tokrat po zelo ugodni ceni naprodaj nadvse kompaktni sistem za domači kino, ki bo brez težav poganjal tudi vsebine ločljivosti 4K in sicer s povprečno frekvenco kar 60 sličic na sekundo. Tu seveda govorimo o napravi za domači kino Xiaomi Mi Box, ki je opremljena s kar štirijedrnim procesorjem Cortex-A53 frekvence 2,0 gigaherev in vgrajeno grafično kartico Mali 450. Tu najdemo še dva gigabajta hitrega sistemskega pomnilnika DDR3.

Vrhunski naprava za domači kino Xiaomi Mi Box je opremljena še z osmimi gigabajti pomnilnika za shranjevanje podatkov, podporo za brezžično povezavo Wi-Fi (802.11n), video vmesnikom HDMI 2.0, priključkom USB 2.0, 3,5-milimetrskim vmesnikom za priklop avdio naprav in klasičnimi priključki AV .Na večpredstavnostni napravi je nameščen Android 6 z grafičnim vmesnikom MIUI, nadvse zanimiv pa je tudi vsestransko uporabni daljinski upravljavec s podporo za brezžično povezavo Bluetoothu 4.1 LE. Ta je namreč opremljen s tipali za merjenje pospeška, kar pomeni, da ga lahko uporabljamo celo za igranje iger. Poleg tega lahko z njim uporabljamo glasovno in ga lahko celo povežemo s pametno napravo Mi Home.

Xiaomi Mi Box je kot že omenjeno na spletnem portalu Ebay (https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=232881183345) na prodaj po zelo ugodni ceni. Ta je namreč lahko naš že za zgolj 56,09 evrov.


Prijavi napako v članku