Računalništvo, telefonija
18.12.2020 10:40
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunske vizualne rešitve za delo in zabavo

.. Vizualne rešitve, kot so interaktivni zasloni, projektorji in monitorji, so nepogrešljiv del našega vsakdana ne glede na to, ali smo v domačem ali v delovnem okolju ..
Vrhunske vizualne rešitve za delo in zabavo
Vrhunske vizualne rešitve za delo in zabavo

V portfelju vodilnega svetovnega ponudnika vizualnih rešitev boste našli interaktivne zaslone, projektorje in monitorje, ki vas bodo navdušili. ViewSonic nudi pestro paleto naprav, ki bodo zagotovo zadovoljile vse vaše želje in potrebe.

Interaktivni zasloni

Interaktivni zasloni serije IFP70 so certificirani kot Windows Collaboration Displays (WCD) oziroma Windowsovi zasloni za sodelovanje. Med zasloni, ki so prejeli ta certifikat, je serija IFP70 edina, ki se lahko pohvali z velikostjo 86 palcev oziroma 218,44 centimetra. Serija ponuja vrhunsko izkušnjo na dotik z možnostjo pisala, zagotavlja visokokakovosten video za izvedbo konferenc in ima certifikat Microsoft Azure IoT za pametne delovne prostore. Vrsta pametnih funkcij, širokokotna leča kamere, mikrofon in stereo zvočniki je le nekaj funkcionalnosti interaktivnih zaslonov serije IFP70. Poleg tega imajo vgrajene senzorje, ki zaznavajo udeležence, merijo sobno temperaturo, vlažnost, svetlobo in podobno ter s tem pripomorejo k pametnejšemu delovnemu okolju.

Inovativni projektorji

Ko je govora o projektorjih, ne moremo mimo ViewSonicovih projektorjev brez žarnice, kar jim omogoča posebna LED tehnologija. Projektorja LS831WU in LS600W sta prijazna za namestitev in idealna izbira za vrsto različnih okolij.

LS831WU je ultra kratki laserski LED projektor, ki zagotavlja odlično kakovost slike v ločljivosti WUXGA (1920 x 1200), pohvali pa se lahko s svetilnostjo 4.500 lumnov ANSI lumnov. Lahko ga nastavite zgolj nekaj centimetrov pred steno ali zaslon in tudi večje projekcije bo prikazoval brez težav.

Projektor LED ViewSonic LS600W je zasnovan za neprekinjeno delovanje 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Izvorna ločljivost tega projektorja je WXGA (1280×800), svetilnost pa 3.000 ANSI lumnov. Poleg tega ima nadgrajen svetlobni vir RGB. LS600W je odporen tudi na prah in vlago (standard IP5X). LS831WU in LS600W sta opremljena z integriranim sistemom e-Control Crestron in programsko opremo za upravljanje RoomView® Express, tako da ju lahko IT skrbniki upravljajo in nadzirajo na daljavo.

Od gaming do poslovnih monitorjev

Poleg tega ima Viewsonic v svojem naboru vrsto kakovostnih monitorjev, odvisno je le, za kaj boste monitor potrebovali – in Viewsonic vam postreže s pravim.

Gaming monitorji se lahko pohvalijo z visoko hitrostjo osveževanja, QHD in 4K ločljivostjo ter RGB osvetlitvijo. Poleg tega bo k tekoči sliki pripomogla sinhronizacija z grafičnim procesorjem znotraj vašega igralnega sistema. Igralna izkušnja z najnovejšo tehnologijo AMD FreeSync in NVIDIA G-Sync bosta poskrbeli za užitek v neprekinjeni igralni izkušnji.

Potem je tu paleta monitorjev za domačo uporabo, pa naj gre za preprosto uporabo računalnika ali zabavo in igre. Krasi jih napredna ergonomija, izjemne zmogljivosti ter visoka resolucija od Full HD, QHD, WQHD + do 4K Ultra HD. Tehnologija brez utripanja zaslona in filter modre svetlobe pomagata odpraviti napor ob daljšem gledanju. Video standardi HDMI 2.0 in DisplayPort 1.2a zagotavljajo povezljivost naslednje generacije.

Od gaming in vsestranskih monitorjev do takšnih za profesionalno rabo. Profesionalni monitor Viewsonic ColorPro zagotavlja natančno in izredno realno sliko. Namenjen je profesionalnim ustvarjalcem vsebin, ki potrebujejo natančno reprodukcijo slike. Odlikuje ga izjemna svetlost, barve in pravi odtenek z vseh vidnih kotov. Monitorji ColorPro imajo vgrajen G-senzor, ki prepozna njihovo usmerjenost (ležeče ali pokončno) in sliko samodejno zasuka ali poveča.

Business serija pa so nagrajeni monitorji, primerni za sodobno pisarno. Poslovna serija pripomore k zmanjšanju stroškov podjetja, pohvali se lahko z dolgo življenjsko dobo in je idealna naložba v informacijsko tehnologijo. Vsa našteta dejstva podpira 30-letna tradicija, kakovost, zanesljivost in garancija, ki jo pri Viewsonicu nudijo za svoje izdelke.

Več na www.acord-92.si in www.pcplus.si. (P.R.)

Acord-92 d.o.o.

t: 01/583 72 36

f: 01/519 80 20

e-pošta: selma.benko@acord-92.si

Prodajalec: www.acord-92.si

Nakup na: www.pcplus.si


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

XLAB d.o.o.

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB: profesionalen tehnološki inovator XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področje oddaljenega namizja (ISL Online), upravljanja in avtomatizacije hibridne infrastrukture ... Več
Bronasti partner

3BM d.o.o.

Cesta železarjev 7a, 4270 Jesenice, Tel: 04 583 64 44
Kaj počnejo? servisirajo in prodajajo računalniško opremo, svetujejo pri nakupu in uporabi računalniške opreme, popravljajo industrijsko in laboratorijsko opremo, procesne računalnike. Kdaj ... Več