Računalništvo, telefonija
Dodatki za računalnike
21.06.2022 10:53
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunske, profesionalne rešitve za shranjevanje podatkov

Predstavljamo SanDisk Professional™ - Vrhunske, profesionalne rešitve za shranjevanje podatkov. Izdelane tako, da tečejo z vami. Razširljive na katero koli raven proizvodnje. Vzdržljivost za zaščito vaše vsebine, ki je najpomembnejša.

En zmogljiv portfelij

Zmogljivost, razširljivost in zanesljivost. Portfelij, napolnjen z močjo in narejen za manevriranje. Obsežen nabor profesionalnih rešitev za vsako fazo vašega delovnega procesa.

Visoka zmogljivost

Izjemna hitrost. Zmogljivost za vsako delo.

Od visoko zmogljivih prenosnih SSD-jev do namiznih RAID sistemov z več kot 100TB prostora za največje produkcije – edina omejitev je vaša domišljija.

Premijski izgled

Podrobnosti so v vsaki malenkosti.

Izpopolnimo vsak vidik naših izdelkov, da ustvarimo brezkompromisno kakovost, ki združuje čudovit dizajn z visoko zmogljivo funkcionalnostjo. Kombinacija vrhunskih aluminijastih ohišij debelega profila in materialov, ki so mehki na dotik – pozornost je namenjena vsaki podrobnosti, ki jo morate videti, dotakniti in občutiti, da verjamete.

Zanesljivost

Odporni izdelki od znotraj navzven.

V vsaki posamezni komponenti, ki je vključena v naše izdelke, je zagotovljena zanesljivost v kombinaciji z robustno vzdržljivostjo. Enterprise diski Ultrastar® se tako npr. ponašajo z odlično razpršitvijo toplote za ohranjanje hlajenja pod pritiskom in varnostno tehnologijo ArmorLock™, ki pomaga ohranjati zasebnost kjer koli.

Modularnost

Ustvarjeni za prilagajanje z vami.

Razvili smo zmogljiv modularni portfelij, ki se lahko z vami prilagaja na katero koli raven proizvodnje. Zasnovan za sodelovanje v harmoniji ali samostojno. Povežite več pogonov za eksponentno razširitev zmogljivosti ali prilagodite svojo nastavitev z možnostmi namestitve po meri.

Izdelki

Od zajemanja, prenosa, shranjevanja in arhiviranja. Izkusite popolnoma novo stopnjo izdelkov serije PRO.

PRO čitalci & priklopne postaje

Kopirajte s hitrostjo zajemanja – Profesionalni čitalniki in priklopna postaja za največjo učinkovitost razbremenitve.

Ogled izdelkov

PRO robustni diski

Ultra vzdržljivi. Visoko zmogljivi in prenosljivi – Izjemno robustna vzdržljivost in hitri prenosi za shranjevanje in urejanje velikih datotek kjer koli.

Ogled izdelkov

PRO namizni pogoni

Premium stil. Najvišja zmogljivost – Zanesljivo varnostno kopiranje, hitri prenosi.

Ogled izdelkov

PRO RAID

Epska zmogljivost. Prenosna strojna RAID postaja za konsolidirano shranjevanje, izjemno hitre prenose in urejanje videa visoke ločljivosti.

Ogled izdelkov

Rešitve za potek dela

Profesionalni izdelki za vsak korak vašega digitalnega procesa.

Video rešitve

Čas je denar, posnetki so kritični in več varnostnih kopij ni izbirno, zato zaupajte podjetju SanDisk Professional za učinkovito in zanesljivo upravljanje vaših video materialov na vsakem koraku produkcije.

Avdio rešitve

Ne glede na to, ali producirate v profesionalnem studiu ali mešate skladbe doma, SanDisk Professional ponuja izjemno robustne prenosne pogone in namizne pogone poslovnega razreda, ki pomagajo optimizirati vsak korak produkcije.

Fotografske rešitve

Od snemanja na prostem do studijskih setov. Na voljo so vam profesionalne rešitve, ki vas bodo spremljale od zajemanja do dostave z izjemno robustnimi, prenosnimi diski SSD in zmogljivimi pogoni RAID.

Uvoznik in distributer za Slovenijo: Elkotex d.o.o., Magistrova 1, 1000 Ljubljana

V primeru, da vas SanDisk Professional izdelki zanimajo za vas ali za nadaljno prodajo, nas kontaktirajte. Nudimo ugodne popuste in hitre dobavne roke, kljub temu, da so izdelki zelo specifični.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELKOTEX d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ELKOTEX d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELKOTEX d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,