Igre
25.05.2024 07:54

Deli z drugimi:

Share

Vrhunska prenosna konzola OneXPlayer X1 Mini bo na voljo za nakup..

Nekoliko manj poznano zagonsko podjetje One-Netbook Technology je za ljubitelje video iger pripravilo novo generacijo prenosne igralne konzole. Ta bo na voljo za nakup na začetku junija.

Nekoliko manj poznano zagonsko podjetje One-Netbook Technology je za ljubitelje video iger pripravilo novo generacijo prenosne igralne konzole. Gre za zelo zmogljivo napravo z oznako OneXPlayer X1 Mini, ki bo v pravih rokah poganjala najbolj zahtevne video igre. Na njej bomo namreč lahko igrali vse naslove, ki jih lahko igramo tudi na klasičnem osebnem računalniku. Ta bo na voljo za nakup na začetku junija. Čeprav maloprodajna cena novosti še ni bila razkrita, ta zagotovo ne bo ravno nizka.

Prenosna igralna konzola OneXPlayer X1 Mini temelji na osnovi zmogljivega osemjedrnega mobilnega procesorja AMD Ryzen 7 8840U APU. Za prikaz grafično obogatenih iger je na voljo zaslon s 8,8-palčno oziroma 22,4-centimetrsko diagonalo in visoko ločljivostjo. Poleg tega je tu na voljo še namenska grafična kartica AMD Radeon 780M. To pomeni, da bo igranje iger na novosti zagotovo pravi užitek, vključno s prvoosebnimi in športnimi igrami z bogatimi grafičnimi efekti, ki so vse bolj priljubljene.

Za predvajanje zvoka je na voljo tridimenzionalni zvočniški sistem, ki bo obogatel vsak prostor. Za shranjevanje podatkov bodo uporabniki imeli po vsej verjetnosti na voljo do 512 gigabajtov, en terabajt oziroma dva terabajta vgrajenega pomnilnika. Kar se tiče sistemskega pomnilnika, pa bo po vsej verjetnosti na voljo 16 gigabajtov oziroma kar do 32 gigabajtov pomnilnika LPDDR5-6400.

Dovolj dolgo avtonomijo delovanja pa bo zagotavljala baterija kapacitete 65 vatnih ur, kar naj bi bilo po besedah podjetja dovolj za več ur igranja priljubljenih iger. Več o prenosni igralni konzoli OneXPlayer X1 Mini i bo znanega kmalu. Ta bo naprodaj kar preko zagonskega portala IndieGoGo, in sicer na spletni povezavi https://www.indiegogo.com/projects/onexplayer-x1-mini-swap-ssd-for-game-work-more/coming_soon.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Ročna igralna konzola

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več