Računalništvo, telefonija
11.05.2012 13:50

Deli z drugimi:

Share

Vrata odpira CGS konferenca 2012

Podjetje CGS plus d.o.o. 16. maja prireja tradicionalno CGS konferenco
Podjetje CGS plus d.o.o. 16. maja prireja tradicionalno CGS konferenco

Podjetje CGS plus d.o.o. 16. maja prireja tradicionalno CGS konferenco, ki je osrednji in hkrati največji slovenski dogodek na področju računalniško podprtega načrtovanja v arhitekturi, gradbeništvu in geodeziji. Na njej se bodo obiskovalci seznanili z najnovejšimi informacijskimi in okoljskimi tehnologijami ter rešitvami, ki so namenjene načrtovanju, gradnji in vzdrževanju objektov. Vsebino CGS konference oblikujejo skupaj s številnimi priznanimi domačimi in tujimi predavatelji, ki sodelujejo s tehnično-strokovnimi predavanji, predstavitvami projektov in tehnične opreme.

CGS konferenca je namenjena gradbenikom, geodetom, arhitektom ter vsem tistim, ki so vpleteni v procese načrtovanja, gradnje in vzdrževanja objektov in ki si želijo svoje delo olajšati in pohitriti s sodobnimi informacijskimi tehnologijami. Konferenca je namenjena tudi strokovnjakom na področju prometne in komunalne infrastrukture, telekomunikacij in energetike.

Ob robu letošnje CGS konference 2012 bomo lahko slišali tudi predavanje Matevža Lenarčiča, ki je nedavno uspešno zaključil polet z ultralahkim letalom okoli sveta. V okviru medijsko odmevnega projekta GreenLight WorldFlight pa je pod vodstvo podjetja Aerosol potekal znanstveni projekt merjenja in prikaza koncentracije črnega ogljika ali saj v atmosferi, pri čemer je sodelovalo tudi podjetje CGS plus d.o.o.

CGS konferenca 2012 je enodnevni strokovni dogodek s pričetkom ob 9. uri. Za informacije, urnik in prijave na dogodek obiščite spletno stran www.cgs-konferenca.si. Vstop na konferenco je prost, ob predhodni prijavi.


Prijavi napako v članku