Računalništvo, telefonija
22.04.2004 14:28

Deli z drugimi:

Share

VOLJA v NK Olimpija

Voljatel je novi sponzor nogometašev Olimpije. Podpis sponzorske pogodbe, pod katero se bosta podpisala Wilhelm Reichmann, podpredsednik uprave Voljatela, in Jurij Schollmayer, upravljalec moštva NK KD Olimpija, bo v petek ob 13. uri na Voljatelovem razstavnem prostoru v okviru sejma Teleinfos.

“Hitrost, učinkovitost in prilagodljivost so pomembne lastnosti v svetu nogometa, pa tudi v svetu telekomunikacij. Pri Voljatelu se zavedamo, da je dober končni rezultat posledica vseh teh lastnosti, zato se posebej posvečamo prilagodljivosti. Kot največji ponudnik IP telefonije za poslovne uporabnike želimo na telekomunikacijskem igrišču vsakemu uporabniku ponuditi storitev, ki je v največji možni meri prilagojena njegovim potrebam in željam,” je povedal Wilhelm Reichmann.

“Glede na težke razmere v katerih se trenutno nahaja slovenski nogomet, je vsako sponzorsko sodelovanje dobrodošlo. Podjetje VOLJATEL je v pogovorih pred podpisom pogodbe pokazalo izreden posluh in poznavanje slovenskega nogometa. Zadovoljni in ponosni smo, da sodelujemo z najprodornejšim ponudnikom internetnih storitev pri nas. Tudi po poslovnem prepričanju in usmeritvi smo si zelo blizu,” je ob napovedi podpisa pogodbe dejal Jurij Schollmayer.

Najnovejšim Voljatelovim rešitvam s področja IP telefonije se bo v času Teleinfosa torej pridružil še nogomet. V petek med 13. in 15. uro bodo na njihovem razstavnem prostoru v prvem preddverju Cankarjevega doma gostovali tudi Branko Ilič, Miloš Popivoda in Tonči Žlogar, s katerimi se bodo ljubitelji nogometa lahko fotografirali, Voljatel pa bo poskrbel za pošiljanje fotografij po elektronski pošti. Vse dni sejma poteka tudi nagradna igra, v kateri se udeleženci lahko potegujejo za nogometno žogo s podpisi igralcev NK Olimpije.


Prijavi napako v članku