Računalništvo, telefonija
15.10.2004 09:49
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Volja ABCweb

Slovenski internetni ponudnik Voljatel je na svojih spletnih straneh septembra predstavil novo storitev ABCweb, ki uporabnikom že po nekaj minutah in brez kakršnegakoli tehničnega predznanja zagotavlja izdelavo in objavo osebno prilagojenih spletnih strani. Ime ABCweb so pri družbi Voljatel izbrali zato, ker je cel postopek preprost kot prve črke abecede, želeli pa so nakazati tudi dejstvo, da je ABCweb skrajšal pot do spletne predstavitve na le nekaj preprostih korakov, tako preprostih, kot so črke A, B in C.

Spletno orodje ABCweb, ki je tudi neposredno dosegljivo na naslovu http://abcweb.volja.net, uporabnika vodi skozi izbire oblike in barv ter besedilnih in grafičnih elementov, oblikovane strani pa je možno kadarkoli spreminjati in izpopolnjevati. Nič težje kot oblikovanje je tudi objava v spletu, saj se za uporabo storitve ABCweb uporabnik predstavi s svojim običajnim Volja uporabniškim imenom in geslom.

Uporaba storitve ABCweb je brezplačna in je obenem vstopnica do drugih spletnih storitev kakor tudi do dostopa v internet prek vstopne točke volja.net. ABCweb bo zagotovo privlačen mnogim, omenimo le gospodinje, ki se želijo pohvaliti s svojimi kuharskimi umetelščinami ali nadarjene glasbenike, ki želijo promovirati svoja dela in lahko bi še dolgo naštevali. Vsekakor pa njim in vsem ostalim ABCweb zagotavlja, da se pri izdelavi svojega spletna kotička lahko povsem posvetijo vsebini in ne spletnim tehnologijam, njihove predstavitve pa bodo, četudi brez tehničnih znanj in veščin, vendarle lične in pregledne.


Prijavi napako v članku