Računalništvo, telefonija
20.11.2019 08:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vodotesna športna ura za dobrih 6 evrov

Za vsega 6,98 ameriških dolarjev, kar je približno 6,31 evra, je na voljo moderna zapestna športna ura SKMEI, ki je primerna za moške in ženske.
Vodotesna športna ura za dobrih 6 evrov
Vodotesna športna ura za dobrih 6 evrov

Digitalna ura, ki je primerna za odrasle in najstnike obeh spolov, je izdelana iz kakovostne plastike (ABS), zaponka je iz nerjavečega jekla, pas pa iz koži prijetnega poliuretana. Širina številčnice je 46, širina paščka pa 22 mm. Teža ure je 46 gramov, celotna dolžina (s paščkom) pa 255 mm. Debelina ure pri številčnici je 14 mm.

Ura kaže dva časovna pasova, uprabniku bodo v veselje štoparica in možnost odštevanja, vgrajeni alarm, prikazovalnik datuma in tedna, lučka in način za različno prikazovanje ur (12/24). Vodoodporna je do globine 50 m (ohišje je odporno na polivanje, zdrži kratka obdobja potopitve v vodi, plavanje in kopel). Ura je multifunkcijska, odlikuje pa jo tudi moderen in ličen dizajn; kombiniramo jo lahko z različno garderobo. Na voljo je v črni, belo-črni, kombinaciji vojaško zelene in bele ter kombinaciji zelene in črne barve.

Primerna je kot darilo, dodatna ura za športne dejavnosti ali modni dodatek. Ogled izdelka in nakup sta mogoča na tem spletnem naslovu. Na voljo je še nekaj primerkov, prodajalec vrši dostavo tudi v Slovenijo.
Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku