Programska oprema
13.12.2005 12:56

Deli z drugimi:

Share

Vodilni sklad za štipendiranje “bio” raziskav z Ultimusom

Podjetje CREA, pooblaščeni prodajalec z dodano vrednostjo podjetja Ultimus, sporoča, da je Biotechnology and Biological Sciences Research Council (BBSRC), vodilni sklad za štipendiranje bioznanstvenih raziskav v Veliki Britaniji, za avtomatizacijo ključnih delovnih procesov izbral Ultimusovo rešitev BPM Suite. Z njeno pomočjo bo BBSRC pohitril procese ocenjevanja raziskav, dodeljevanje štipendij za izobraževalno in raziskovalno odličnost ter učinkoviteje razporedil svojo pomoč znanstvenim raziskavam.

BBSRC podpira raziskovanje in izobraževanje na univerzah in raziskovalnih inštitutih po Veliki Britaniji. Letno v zanimiva znanstvena področja, kot so biologija zarodnih celic, genomika in bionanotehnologija, vloži približno 336 milijonov britanskih funtov. BBSRC je do sedaj vloge za podelitev štipendij zbiral prek papirnatih obrazcev, zaradi česar je prihajalo do zamud in dodatnega dela. Organizacija je nujno potrebovala avtomatiziran sistem za upravljanje poslovnih procesov, prek katerega bi učinkoviteje obvladovala procese podeljevanja štipendij, ki predstavljajo ogromno administrativnega in ocenjevalnega dela.

“Ko smo ključne delovne procese s pomočjo rešitve Ultimus BPM Suite avtomatizirali in povsem opustili papirnate obrazce, smo s tem odpravili veliko težav in morebitnih napak,” je povedala Clare Lindsay, vodja projekta uvedbe Ultimusove rešitve pri BBSRC. “Z Ultimusovim sistemom BPM smo bistveno zmanjšali čas, potreben za obdelavo in urejanje prošenj za štipendije. Zaposleni so zdaj pri svojem delu bolj učinkoviti, kar se kaže v hitrejših in natančnejših dodelitvah finančne podpore raziskavam. Vse to pa v končnem prispeva tudi k razvoju znanosti v Veliki Britaniji.”

“Organizacije, kot je BBSRC, vse pogosteje uporabljajo sisteme za upravljanje poslovnih procesov, predvsem zaradi možnosti naprednega reševanja različnih nalog,” je povedal Steve Allen, direktor podružnice Ultimus Velika Britanija in Irska. “Z uporabo rešitve Ultimus BPM Suite, ki zmore obdelati izjemno število obsežnih dokumentov, je BBSRC ustvaril sistem za hitrejše podeljevanje štipendij.”

Ultimus je bil izbran zaradi izjemne prilagodljivosti rešitve, ki ustreza vsem BBSRC-jevim zahtevam. Poleg tega Ultimus zagotavlja najkrajši čas namestitve rešitve, kar je bilo za BBSRC izjemnega pomena. Celoten projekt, od namestitve in preizkušanja do predaje dokumentacije in izobraževanja, je bil izveden v le 52 dneh.


Prijavi napako v članku