Življenjski slog
01.04.2024 10:30

Deli z drugimi:

Share

Vlagatelji so prenesli 1,5 milijona $ vreden kovanec Solana v nov memecoin Slothana

V samo nekaj dneh so vlagatelji vložili 1,5 milijona dolarjev v nov meme kovanec Slothana ($SLOTH), ki deluje na verigi blokov Solana, da bi poskušali izkoristiti nekaj zgodnjega potenciala uveljavljenih memecoinov omrežja, kot so Slerf, DogWifHat in Bonk.

Solanina najnovejša meme senzacija je lenivec, ki živi in dela na verigi blokov Solana. Vendar s svojimi stalno zamegljenimi rdečimi očmi daje vtis, da v resnici noče delati. O, ne, v očeh ima nekaj večjega: želi priti “s 420 na 420 milijonov dolarjev”.

Na kanalih za opazovanje meme kovancev se je razširila vest, da je Slothana iz iste ekipe, ki je lansirala Smog (SMOG), ki je po uvrstitvi na borzo za številne zgodnje vlagatelje dosegel več kot 30-kratno rast.

Po komaj dveh dneh predprodaje v slogu “pošlji SOL” je SLOTH že zbral 1,5 milijona dolarjev, ta številka pa iz minute v minuto narašča! 

Slothana (SLOTH) je poklon skromnemu lenivcu, ki je navdihnil nedavni izjemno uspešen projekt Slerf, prav tako izdan pri verigi blokov Solana. Projekt Slerf se je začel izvajati v velikem zanosu po napaki razvijalca sredi marca letos in je nedavno objavil nekaj osupljivih dnevnih donosov, saj sta trend predprodaje meme kovancev in rally na celotnem trgu pomagala usmeriti vlagatelje v meme kovance na Solani.

Za ustvarjanje meme kovancev so ljudje dolga leta uporabljali predvsem Ethereum in standard žetonov ERC-20. Danes tekmec Ethereuma Solana ustvarja lastno kategorijo meme kovancev, saj vodilni projekti med nakupnimi cikli na celotnem trgu redno beležijo velike donose.

Obiščite predprodajo Slothana

Memecoin Slothana je pripravljen izkoristiti dogodek Bitcoin halvinga

Čeprav smo od uvedbe bitcoina leta 2009 prehodili dolgo pot, se ena stvar ni spremenila: največja kriptovaluta na svetu po tržni kapitalizaciji še vedno narekuje tempo preostalemu sektorju.

Glede na to bodo meme kovanci, ki so običajno najbolj volatilne naložbe v kriptovalutah, v prihodnjih mesecih v pričakovanju Bitcoin halvinga 19. aprila verjetno doživeli pogoste donose.

To je datum, ko se bodo nagrade za rudarjenje Bitcoina prepolovile, kar bo povzročilo hudo ozko grlo pri izdajanju novih Bitcoinov. Hkrati je zanimanje institucij za Bitcoin na najvišji ravni doslej. Najljubša kriptovaluta na svetu se trenutno trguje s približno 3 % manj kot na nekdanjem zgodovinskem vrhu 73.737,94 USD, ki je bil objavljen pred štirinajstimi dnevi, 14. marca.

Nedavno rekordno vrednost so spodbudili veliki institucionalni nakupi Bitcoina, ki so sledili odobritvi enajstih Bitcoin ETF-ov januarja. ETF-ji so regulirani naložbeni instrumenti, ki vsakomur z borznoposredniškim računom omogočajo učinkovit nakup in posedovanje Bitcoina ter izkoriščanje rasti njegove cene z zaščitnimi ukrepi reguliranega naložbenega produkta.

Če je institucionalno povpraševanje po bitcoinih rekordno visoko, kaj se bo zgodilo, ko se bo zaradi prepolovitve ponudbe zmanjšala? Odgovor je očiten in dokazan: zakon ponudbe in povpraševanja, ki poganja cene, je že povzročil velike vzpone v prejšnjih treh razpolovitvah Bitcoina.

Povečana pozornost na Bitcoinu osvetljuje širši trg, kar zagotavlja odlične pogoje za spodbuditev rallyja meme kovancev.

Obiščite spletno stran in si oglejte projekt. Če želite kupiti $SLOTH, pošljite SOL na ta naslov: EnSawje2vQSQKtGbPYdXEuYKm2sHgeLKJTqCmrDErKEA

Na spletnem mestu Slothana je tudi priročen gradnik, ki sprejema zamenjave SOL s priključitvijo vaše denarnice Phantom ali druge samopostrežne denarnice.

Za en SOL je mogoče kupiti 10.000 žetonov SLOTH, kar pomeni, da ima vsak žeton v času pisanja približno ceno 0,018599 USD, ki pa se bo s potekom predprodaje zvišala.

Obiščite predprodajo Slothana


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.
Vas zanima več iz te teme?
Bitcoin kriptovalute kripto denarnice


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več