Računalništvo, telefonija
21.09.2020 20:00
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Video, s katerim vam prikažemo, kako lahko poskrbimo za promocijo vašega podjetja

V času epidemije COVID19 se nam zdi posebej pomembna skrb za ohranjanje in širjenje posla. Tako smo se v Računalniških novicah odločili, da z namenom blaženja posledic epidemije krepimo sodelovanje na tujih trgih.
Video, s katerim vam prikažemo, kako lahko poskrbimo za promocijo vašega podjetja
Video, s katerim vam prikažemo, kako lahko poskrbimo za promocijo vašega podjetja

V Računalniških novicah z namenom blaženja posledic epidemije COVID19 izvajamo aktivnosti digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih. Hkrati želimo okrepiti naše mednarodno poslovanje, boljše sodelovanje s tujimi kupci, s tujo poslovno javnostjo in še bolje promovirati storitve, ki jih nudimo.

Za promocijo ponudbe na tujih trgih smo pripravili predstavitveni video v obsegu dobri 2 minuti v angleškem jeziku.

Na kakšen način promovirati proizvod?

V video posnetku želimo kratko in jedrnato predstaviti rešitev težave, s katero se sooča marsikatero tehnološko podjetje – na kakšen način učinkovito promovirati svoje proizvode. Ponudimo jim celovito »od A do Ž« rešitev, ki jo lahko zanje pripravimo pri Računalniških novicah.

Video smo ustvarili v obliki risane serije, vanj pa smo vključili sodelavca Majo in Mateja, ki dejansko strankam nudita pomoč pri promociji njihovih izdelkov na spletu. Ker je video v angleškem jeziku, smo sodelavcema nadeli angleški imeni, in sicer Maya in Matthew. Tako kot v slovenščini sta tudi v angleščini to vsem znani imeni in sta zato ob poslušanju ter ogledu videa ljudem blizu.

Matej predstavlja IT panogo oziroma trg, kjer prevladujejo moški, Maja pa kot protiutež PR segment, ki ga v večini upravlja nežnejši spol. Matej je obupan in ne ve, kako bi svoj izdelek predstavil trgu. Maja, ki dela v Računalniških novicah, pa v hipu poskrbi za promocijo izdelka z rešitvami, ki jih nudi podjetje, kot so pomoč pri pisanju članka, učinkovita promocija, objava na družbenih omrežjih in podobno.

Video je dostopen na povezavi.


Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na “Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih”.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si).Prijavi napako v članku