Računalništvo, telefonija
14.06.2021 13:35

Deli z drugimi:

Share

Vertiv rešitve za vaše “robne” računalniške izzive

Vaše podjetje se zanaša na informacijsko tehnologijo, ki bo podpirala nove vrhunske aplikacije in približala nove oblike računalništva in hrambe podatkov strankam, sodelavcem in napravam.

Ampak tega ne morete storiti sami. Potreba po obdelavi informacij blizu mesta, kjer se uporabljajo, je za zadovoljstvo končnega uporabnika postala najpomembnejša. Ne glede na to, ali podpira analitiko v realnem času v povezavi z internetom stvari (IoT) ali zmanjšuje zakasnitev podatkovno intenzivnih aplikacij, zastarela tehnologija morda ne bo zadoščala za trenutne zahteve robnega računalništva. Podjetje Vertiv ima širok nabor storitev za podatkovne centre, robne telekomunikacije in druge kritične aplikacije.

Če potrebujete več kapacitete in zmogljivosti na robnih mestih za obvladovanje novih zahtev, je treba UPS določiti tako, da ustreza trenutnim in bodočim zahtevam. Vertiv ponuja razpoložljive vire, kot so interaktivni izbirniki izdelkov za PDU, UPS, Rack in IT Management, podprti z rešitvami Vertiv™ VR Rack, Vertiv™ Liebert® GXT5 UPS, Vertiv™ Geist™ Monitored Rack PDU, Vertiv™ Geist™ switched rPDU in Vertiv™ Geist™ Rack PDU. Še ena odlična rešitev je storitev Vertiv™ LIFE™, ki v realnem času zagotavlja vpogled v vaše kritične sisteme, kar omogoča predčasno odkrivanje nepravilnosti in takojšnjo reakcijo v primeru napak.

Vaša distribuirana spletna mesta postajajo vse bolj kritična in potrebujejo infrastrukturo z visoko zanesljivostjo. Ključni dejavniki so dvojne pretvorbe v primerjavi z interaktivnimi topologijami UPS, ki omogočajo povezljivost za oddaljen nadzor in zagotavljanje ustreznih virov za UPS storitve. Vertiv ponuja nadzor na daljavo s sistemom Vertiv™ Avocent® ACS in Secure KVM ter priporočene storitve Vertiv Power Assurance in Vertiv™ LIFE™ Service.

Nova oprema dviguje delovne temperature nad varno raven?

Ključni dejavniki so ovrednotenje toplotne obremenitve za ugotovitev potrebe po namenskem hlajenju, omogočanje daljinskega nadzora okolja in storitve diagnostičnega ali preventivnega nadzora na daljavo ter oceno prednosti tovrstnega oddaljenega nadzora. Vertivov portfelj ima prave rešitve za ta izziv z Vertiv™ Geist™ SwitchAir®, Vertiv™ Liebert® CRV, ki temelji na vrstnem hlajenju do 33 kilovatov, in Vertiv™ LIFE™ Service.

Kako upravljati z rastočim robnim omrežjem?

Ključni dejavniki so opredelitev glavnih spremenljivk potrebnih za nadzor in zagotavljanje, da sta električna in toplotna infrastruktura opremljeni za povezljivost, in zagotavljanje razpoložljivosti virov za spremljanje in odzivanje na opozorila. Vertiv™ Liebert® GXT5 UPS, Vertiv™ Geist™ UPDU in nadzor na daljavo z Vertiv™ Avocent® ACS in Secure KVM so prave rešitve za uspešno premagovanje teh izzivov.

Drug izziv, s katerim se srečujejo podjetja, je potreba po hitrem uvajanju nove infrastrukture, ki podpira nadgradnjo na najnovejšo tehnologijo. Ključni premisleki so ocena potenciala za standardizacijo infrastrukture za poenostavitev naročanja in konfiguracije, ugotavljanje izvedljivosti uporabe tovarniških integracijskih storitev za sprejemanje informacijsko pripravljene infrastrukture na fizični lokaciji in določanje razpoložljivosti in ravni usposobljenosti virov za namestitev najnovejše tehnologije. Hladilni sistem do 33 kilovatov Vertiv™ Liebert® CRV je prava rešitev za vas, saj združuje najboljšo hladilno zmogljivost in učinkovitost.

Rešitve, kot sta Vertiv Power Assurance in Vertiv™ LIFE™ Service Packages, rešujejo izzive po stroškovno učinkovitem vzdrževanju porazdeljenega omrežja z omejenimi sredstvi. Upravljanje majhnih, oddaljenih ali razpršenih kritičnih spletnih IT mest je velik izziv. Kljub temu, da izpadi niso možni, je čas, ki ga porabi vaš IT oddelek za namestitev in vzdrževanje UPS sistemov dragocen in prihranjen za bolj kritične naloge. Vertiv Power Assurance Package zagotavlja priročno in stroškovno učinkovito podporo za dobavo energije na vaših majhnih spletnih mestih. Vertiv™ LIFE™ Services zagotavljajo diagnostiko na daljavo in preventivni nadzor opreme za izmenično napajanje in toplotno upravljanje. Vsa oprema, zajeta s storitvijo Vertiv™ LIFE™ Services je pod stalnim nadzorom podporne službe podjetja Vertiv.

Vsi omenjeni izdelki so na voljo pri pooblaščenih distributerjih Vertiv v Sloveniji – ALSO Technology Ljubljana in Ingram Micro. Izkoristite priznani program podjetja Vertiv, ki je bil zasnovan za vaš uspeh. Zavedajo se, da je partnerstvo lahko uspešno le v primeru medsebojnega razumevanja in izpolnjevanja ciljev ter potreb obeh organizacij. Vertiv lahko ponudi večjo donosnost, saj vam ni treba tekmovati s konkurenco za vedno manjšo maržo. Začnite svoje potovanje s partnerskim programom Vertiv™ in se registrirajte še danes na partners.vertiv.com!

Več o Vertiv izdelkih in storitvah na vertiv.com

Vas zanima več iz te teme?
robno računalništvo

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več

KIKštarter KAMNIK

Fužine 10, 1241 Kamnik, Tel: 031 226 763
KIKŠtarter je več kot le coworking prostor, kjer si skupnost deli delovni prostor in opremo. Poleg samega prostora ponujajo različne sklope izobraževanja in delavnice. Program so ... Več