Industrija
28.06.2021 10:00

Deli z drugimi:

Share

Vertiv imenoval Igorja Grdiča na mesto regionalnega direktorja za Srednjo in Vzhodno Evropo

Igor Grdič na to mesto prihaja z bogatimi izkušnjami in znanjem ter ciljem krepiti rast poslovanja na teh ključnih evropskih trgih.
Podjetje Vertiv želi stabilizirati in pospešiti rast prodaje na ključnih trgih v Srednji in Vzhodni Evropi.
Podjetje Vertiv želi stabilizirati in pospešiti rast prodaje na ključnih trgih v Srednji in Vzhodni Evropi.

Vertiv, globalni ponudnik kritične digitalne infrastrukture in rešitev za neprekinjeno poslovanje, je Igorja Grdiča imenoval za novega regionalnega direktorja Srednje in Vzhodne Evrope (CCE), vključno s Poljsko in baltskimi državami. Namen združevanja teh trgov pod njegovim vodstvom je zagotoviti doslednost v načinu, kako Vertiv podpira svoje stranke, postavlja organizacijo in dosega rast in razvoj, ter kako zagotavlja sinergijo in skladnost med lokalnimi prodajnimi skupinami.

Igor Grdič ima več kot 12 let izkušenj z vodenjem prodajnih skupin v velikih organizacijah. Preden se je leta 2015 pridružil družbi Vertiv, je sodeloval s tehnološkima gigantoma Siemens in Nokio, kjer se je izkazal v vlogah z veliko odgovornostjo – od vodilnega vodje izdelkov do regionalnega direktorja prodaje. V zadnjih šestih letih je bil v podjetju Vertiv odgovoren za razvoj poslovanja v Srednji in Vzhodni Evropi, kjer je uspešno zagotovil stabilno rast podjetja.

Vertiv_Podatkovni centar
Regija CEE postaja vse bolj zanimiva za globalne vlagatelje, ki vlagajo v podatkovne centre.

»Srednja in Vzhodna Evropa, vključno s Poljsko in baltsko regijo, je strateški poudarek našega podjetja. Opažamo večje poslovne priložnosti tako v globalnih sodelovanjih kot v regionalnih partnerstvih. Močno vodstvo in podpora bosta prinesla velik razvoj delovnega kadra in izboljšano uporabniško izkušnjo. Igor je že pokazal sposobnost, da doseže ta dva zelo pomembna poslovna cilja, zato je smiselno razširiti njegove odgovornosti, da zagotovimo razvoj podjetja na Poljskem in v Baltiku,« je povedala Karsten Winther, vodja prodaje EMEA, Vertiv.

Igor Grdic
Igor Grdič ima več kot 12 let izkušenj z vodenjem prodajnih skupin v velikih organizacijah.

»Regija CEE postaja vse bolj zanimiva za vlagatelje, ki vlagajo v podatkovne centre. Na dinamični razvoj Poljske gledamo kot na enega od novih trgov z novimi naložbami globalnih akterjev oblačne tehnologije. Cilj je doseči znatno rast v tej regiji, ustvariti učinkovitejše poslovne procese in jih avtomatizirati ter razširiti tudi našo ekipo, distribucijski kanal in podporo projektnih partnerjev,« je povedal Igor Grdič.

V okviru razvoja organizacije na Poljskem je Vertiv razširil prodajni oddelek s selitvijo sedeža v Varšavi v kompleks imenovan »Park«, kjer so ustvarili nova delovna mesta za podporo lokalne poslovne rasti.

Dodatne informacije o podjetju Vertiv in njihovi prodajni strategiji na Vertiv.com.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več