Računalništvo, telefonija
VR
03.09.2022 12:19

Deli z drugimi:

Share

Velik zaslon v vašem žepu – nova očala Lenovo Glasses T1 za vse načine rabe

Lenovo razširja zmožnosti pametnih telefonov in prenosnikov z virtualnim monitorjem za ustvarjanje boljših izkušenj za vse, od igranja iger in ogleda pretočnih vsebin do potreb hibridne delovne sile.

Lenovo je predstavil nov nosljivi zasebni zaslon, očala Lenovo Glasses T1, za uživanje vsebin na poti. Očala Lenovo Glasses T1, ki so združljiva s številnimi sodobnimi pametnimi telefoni, tabličnimi in prenosnimi računalniki z vmesnikom USB-C®, ponujajo vrhunsko kakovost slike, visoko učinkovito optiko za podaljšano avtonomijo baterije in so lahka, tako da lahko uporabniki učinkovito raziskujejo in uživajo v vsebini, ki pred njihovimi očmi presega omejeno velikost zaslona mobilnih naprav.

Z naraščajočimi zmogljivostmi mobilnih naprav bodo igralci mobilnih iger, tisti, ki preživijo veliko časa na poti in skoraj vsi drugi imeli koristi od nošenja osebnega monitorja v žepu. Trend je jasen, uporabniki mobilnih naprav želijo igrati več iger in pretakati več video vsebin. Ocene analitikov kažejo, da bo svetovni trg mobilnih iger do leta 2027 dosegel vrednost 153 milijard ameriških dolarjev, oziroma letno stopnjo rasti 11,5 %, medtem ko bo trg pretočnih video vsebin predvidoma dosegel vrednost 972 milijard ameriških dolarjev do leta 2030, kar pomeni, da bo v povprečju zrasel za 18,1 % letno.

Ta očala niso namenjena le zabavi in igranju iger. Ker je hibridno delo postalo nova norma, strokovnjaki želijo na svojih mobilnih napravah opraviti več stvari, vendar delo na pomembnih dokumentih na osebnem računalniku v javnih prostorih ustvarja tveganje. Z uporabo očal Lenovo Glasses T1 imajo zaposleni zdaj na voljo zasebni delovni prostor, ki preprečuje kukanje prek ramen.

Očala Lenovo Glasses T1 so pripravljena na izpolnitev zahtev številnih različnih uporabnikov. Poleg večine naprav z operacijskimi sistemi Windows, Android in MacOS, opremljenih s priključkom USB-C, se lahko očala prek dodatnega adapterja povežejo tudi z napravami s sistemom iOS, opremljenimi s priključkom Lightning. Za čim večje udobje ob dolgotrajni uporabi so očala Lenovo Glasses T1 opremljena z zamenljivimi sponkami za nos, nastavljivimi ročicami in prek priloženega okvirja podpirajo pritrditev leče po meri.

Vrhunska kakovost slike je dosežena z vrhunsko tehnologijo zaslona micro-OLED, ki zagotavlja neverjetno bogate barve in izjemno visoko kontrastno razmerje 10.000 : 1. Odlična optika in nizka skupna poraba energije pomenita, da lahko očala Lenovo Glasses T1 več ur predvajajo videoposnetke ali omogočajo igranje igre iz povezanih mobilnih naprav, ne da bi vas skrbelo, da bi se izpraznile baterije povezanih naprav.

Cene in razpoložljivost

Očala Lenovo Glasses T1 (znana kot Lenovo Yoga Glasses na Kitajskem) bodo na Kitajskem naprodaj konec leta 2022, na drugih izbranih trgih pa bodo na voljo leta 2023. Ob začetku prodaje bo znana tudi njihova cena.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več