Računalništvo, telefonija
VR
03.09.2022 12:19

Deli z drugimi:

Share

Velik zaslon v vašem žepu – nova očala Lenovo Glasses T1 za vse načine rabe

Lenovo razširja zmožnosti pametnih telefonov in prenosnikov z virtualnim monitorjem za ustvarjanje boljših izkušenj za vse, od igranja iger in ogleda pretočnih vsebin do potreb hibridne delovne sile.

Lenovo je predstavil nov nosljivi zasebni zaslon, očala Lenovo Glasses T1, za uživanje vsebin na poti. Očala Lenovo Glasses T1, ki so združljiva s številnimi sodobnimi pametnimi telefoni, tabličnimi in prenosnimi računalniki z vmesnikom USB-C®, ponujajo vrhunsko kakovost slike, visoko učinkovito optiko za podaljšano avtonomijo baterije in so lahka, tako da lahko uporabniki učinkovito raziskujejo in uživajo v vsebini, ki pred njihovimi očmi presega omejeno velikost zaslona mobilnih naprav.

Z naraščajočimi zmogljivostmi mobilnih naprav bodo igralci mobilnih iger, tisti, ki preživijo veliko časa na poti in skoraj vsi drugi imeli koristi od nošenja osebnega monitorja v žepu. Trend je jasen, uporabniki mobilnih naprav želijo igrati več iger in pretakati več video vsebin. Ocene analitikov kažejo, da bo svetovni trg mobilnih iger do leta 2027 dosegel vrednost 153 milijard ameriških dolarjev, oziroma letno stopnjo rasti 11,5 %, medtem ko bo trg pretočnih video vsebin predvidoma dosegel vrednost 972 milijard ameriških dolarjev do leta 2030, kar pomeni, da bo v povprečju zrasel za 18,1 % letno.

Ta očala niso namenjena le zabavi in igranju iger. Ker je hibridno delo postalo nova norma, strokovnjaki želijo na svojih mobilnih napravah opraviti več stvari, vendar delo na pomembnih dokumentih na osebnem računalniku v javnih prostorih ustvarja tveganje. Z uporabo očal Lenovo Glasses T1 imajo zaposleni zdaj na voljo zasebni delovni prostor, ki preprečuje kukanje prek ramen.

Očala Lenovo Glasses T1 so pripravljena na izpolnitev zahtev številnih različnih uporabnikov. Poleg večine naprav z operacijskimi sistemi Windows, Android in MacOS, opremljenih s priključkom USB-C, se lahko očala prek dodatnega adapterja povežejo tudi z napravami s sistemom iOS, opremljenimi s priključkom Lightning. Za čim večje udobje ob dolgotrajni uporabi so očala Lenovo Glasses T1 opremljena z zamenljivimi sponkami za nos, nastavljivimi ročicami in prek priloženega okvirja podpirajo pritrditev leče po meri.

Vrhunska kakovost slike je dosežena z vrhunsko tehnologijo zaslona micro-OLED, ki zagotavlja neverjetno bogate barve in izjemno visoko kontrastno razmerje 10.000 : 1. Odlična optika in nizka skupna poraba energije pomenita, da lahko očala Lenovo Glasses T1 več ur predvajajo videoposnetke ali omogočajo igranje igre iz povezanih mobilnih naprav, ne da bi vas skrbelo, da bi se izpraznile baterije povezanih naprav.

Cene in razpoložljivost

Očala Lenovo Glasses T1 (znana kot Lenovo Yoga Glasses na Kitajskem) bodo na Kitajskem naprodaj konec leta 2022, na drugih izbranih trgih pa bodo na voljo leta 2023. Ob začetku prodaje bo znana tudi njihova cena.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZASLON TELECOM d.o.o.

Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 563 43 30
Zaslon Telecom razvija visokotehnološke rešitve za brezpapirno poslovanje, CTI tehnologije ter interaktivne rešitve na dotik. Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

INSTATEXT d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana,
InstaText je visokotehnološko podjetje, ki se ukvarja predvsem z umetno inteligenco in obdelavo naravnega jezika. Specializirani so za razvoj storitev avtomatiziranega izboljševanja ... Več
Srebrni partner

Editor d.o.o.

Velika pot 29, 5250 Solkan, Tel: 08 200 17 70
Družba Editor že več kot 15 let razvija rešitve za digitalno preobrazbo podjetji. Našim strankam in poslovnim partnerjem nudimo celovit nabor integriranih rešitev za spletno ... Več