Računalništvo, telefonija
30.06.2016 18:14

Deli z drugimi:

Share

Velik format za velik uspeh

Velik format za velik uspeh
Velik format za velik uspeh

V poplavi različnih reklamnih materialov, ki vsakodnevno obdajajo potrošnike, se jih vsekakor dotaknejo tisti, ki izstopajo. Pa naj si bo to po obliki, materialu ali velikosti. Preden se odločite za izdelavo tiskovin, je to potrebno vzeti v obzir. Bodite drzni in se odločite za nadstandardne velikosti vaših promocijskih tiskovin, ki bodo na vaše stranke naredile vtis že na prvi pogled.

Digitalni tisk letakov, katalogov in zloženk nestandardnih mer je lahko izredno zahtevna naloga. Vendar ne za strokovnjake tiskarne Demago. So namreč eni redkih pri nas, ki se lahko pohvalijo s posebnim digitalnim tiskalnikom, kateri omogoča tisk do dolžine kar 70 cm. Digitalni tiskalnik RICOH C-9110S omogoča tisk papirjev gramature od 60 do kar 400g/m2.

Tako jim tiskanje zloženk formata ležeč A4 (odprt format 210x594mm), zloženk formata 3x A4 (odprt format 297x628mm), katalogov formata ležeč A4 (odprt format 210x594mm) ali XL letakov dimenzij do dolžine 700mm ne predstavlja nobenih težav.

Ob tem velja omeniti, da v spletni tiskarni Demago tiskajo na celo kopico različnih materialov, tudi na trde podlage kot so forex, kapa ali celo pleksi steklo, ob tem pa omogočijo tudi CNC računalniški izrez po konturi. XXL velikoformatni digitalni tisk zajema tiskanje najrazličnejših tiskovin v velikem formatu, vi si iz njihove pestre ponudbe le izberete izdelek, ki vas zanima in s klikom nanj nadaljujte na izračun cene tiska. Nakup enostavno opravite preko spletne tiskarne kjerkoli in kadarkoli. Hitro in preprosto.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DEMAGO d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DEMAGO d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DEMAGO d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku