DEMAGO d.o.o.

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
  • Cesta proletarskih brigad 59, 2000 Maribor
  • 041 625 157
  • info@demago.si
  • www.demago.si
Davčna št.:
SI 99819244
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
1708481

Tiskarna Demago – hitro, kvalitetno in ugodno

Tiskarna je bila že od nekdaj tesen spremljevalec tistih ustvarjalnih ljudi, umetnikov, podjetnikov in drugih, ki so svoje ideje prenašali na papir in jih predstavljali širši javnosti. Tudi danes je tako. Podjetniki, ki iščejo različne možnosti prodora na trg in učinkovitega oglaševanja, se skorajda neizogibno srečajo s široko ponudbo tiskarn, večjih ali manjših, z bolj ali manj podobno ponudbo tiskarskih storitev. Vsak podjetnik ali založnik pa si seveda vedno želi isto stvar. To je hiter, kvaliteten in poceni tisk.

Kako torej med množico ponudnikov tiskarskih storitev izbrati takšnega, ki bi v največji meri zadovoljil vaše potrebe?

Tiskarna Demago je ena tistih tiskarn, ki že vrsto let uspešno sodeluje z mnogimi podjetji, založniki in drugimi, ki iščejo ažuren, kakovosten in ugoden tisk. A svojim strankam lahko ponudi bistveno več. Tiskarna Demago je korak naprej pred klasičnimi tiskarji, ki so v svoji ponudbi, pri vedno bolj zahtevnih kupcih, marsikdaj omejeni in se znajdejo v zadregi. Razpolagajo z modernimi tiskarskimi stroji in tako ponujajo tisk, ki je najbolj uporaben prav za podjetnike in založnike. In še korak dlje, poleg tiska nudijo podjetnikom roko tudi pri najbolj sodobnih pristopih oglaševanja.

Nekaj ključnih področij, s katerimi odgovarjajo na potrebe svojih strank:


Digitalni in offset tisk

Digitalni tisk je že nekaj časa trend v tiskarski industriji. Nudi številne možnosti, ki jih klasični tisk ne omogoča. V Demagu se teh prednosti zavedajo, zato so investirali v najmodernejše digitalne tiskarske naprave in mnogim podjetnikom se uporaba digitalnega tiska že obrestuje. Poleg hitrosti in vrhunske kvalitete, ki jo digitalni tisk omogoča, lahko naročnik natisne omejeno število izvodov tiskovin, za razliko od klasičnega tiska, ki se cenovno splača šele pri visokih nakladah.

Poleg tega lahko digitalno tiskanje popolnoma prilagodi in personalizira tiskovino. Lahko denimo na vsak izvod posebej natisnete ime in priimek svoje stranke ali poslovnega partnerja in na ta način pritegnete njihovo pozornost.

Tisk lahko naročite kar preko spleta – pošljete jim datoteke, oni pa vam natisnejo tiskovine in jih dostavijo na vaš naslov.

In kaj vse vam lahko natisnejo?
Tukaj je nekaj idej in možnosti, ki jih lahko izkoristite z uporabo digitalnega tiska: zloženke in zgibanke, knjige in brošure, nalepke, etikete, namizne zastavice, koledarje, kuverte, letake, kataloge, revije in druge publikacije, vabila, čestitke in voščilnice, poslovne mape, vizitke, klubske kartice, ovitke za CD-je in DVD-je, jedilnike, cenike in darilne embalaže, ki so lahko popolnoma prilagojene. Izberete lahko poljubne, nestandardne formate, črnobeli tisk in povečave tiskovin.

Nudijo vam tudi kvaliteten tisk fotografij manjših in večjih formatov z visoko resolucijo. Umetnikom, muzejem, zbirateljem in galeristom lahko izdelajo visoko kvalitetne grafike v omejenih nakladah – vse to z uporabo najkvalitetnejših materialov in vrhunske tehnologije.

Za večje naklade nudijo izdelavo vseh vrst tiskovin v offset tehniki, na sodobnih tiskarskih strojih do formata B1.

Grafično oblikovanje

Podjetniki in marketinški mojstri dobro poznajo pomen grafičnega oblikovanja. Z grafičnim oblikovanjem lahko oglas ali oglasno sporočilo grafično oblikujete tako, da je privlačen, vzbudi pozornost in potencialnega kupca spodbudi k vzpostavitvi stika z vami.

Spletna stran Demago je posrednik storitve grafičnega oblikovanja. Grafični oblikovalci, ki se predstavljajo na spletni strani, lahko za vas oblikujejo logotipe, pisemske papirje, prospekte, kataloge, oglase, reklamne materiale, letna poročila ali celostne grafične podobe.

Izberite si svojega grafičnega oblikovalca in se dogovorite za možnost sodelovanja, on pa vam bo pomagal posredovati vaše promocijsko sporočilo na zanimiv, atraktiven in jasen način.

Reklamni pripomočki

Izbrali so najrazličnejše pripomočke in izdelke, ki jih boste potrebovali na sejemskih predstavitvah ali drugih dogodkih: imenske ploščice, namizna stojala, namizni reklamni pripomočki, oglasne table, razstavne vitrine, pingvini, rolo panoji, razna stojala za brošure, zloženke, letaki in katalogi so le del izdelkov iz njihove ponudbe.

Digitalno oglaševanje

V Demagu želijo biti v koraku s sodobnimi marketinškimi pristopi, zato slovenskim podjetnikom ponujajo nadvse aktualen način oglaševanja, osnovan na digitalni bazi.

V Mariboru so postavili LED prikazovalnik in lahko vam omogočijo, da postanete zares vidni! Svoj oglas lahko prikažete v 3D animaciji ali video predstavitvi, z različnimi vizualnimi učinki.

Ne glede na to, ali potrebujete kvaliteten tisk, izvirno oblikovan oglas ali različne možnosti sodobnega načina oglaševanja, vam v Demagu lahko pomagajo.

Vaš uspeh je tudi njihov uspeh, zato se bodo potrudili, da bodo njihove storitve pripomogle k izboljšanju vaših poslovnih rezultatov!


Deli z drugimi: