Telefonija
19.02.2008 11:48
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Večerni in vikend pogovori tudi za klice v druga omrežja

Družba Mobitel je predstavila novo različico storitve Večerni in vikend pogovori, ki vključuje tudi klice v druga slovenska mobilna in fiksna omrežja. Nova storitev Mobitelovim naročnikom vsak delavnik med 19. in 7. uro ter vse vikende in praznike omogoča klice brez dodatnih stroškov ne samo v Mobitelovem omrežju, temveč tudi v druga slovenska mobilna in fiksna javna telefonska omrežja. Omenjena ugodnost je naročnikom Mobitel GSM/UMTS na voljo ob mesečnem doplačilu 11,99 EUR.

Mobitel z današnjim dnem predstavlja novo, dodatno različico storitve Večerni in vikend pogovori, imenovano Večerni in vikend pogovori v Mobitelovo in druga mobilna omrežja. Nova storitev Mobitelovim naročnikom ob mesečnem doplačilu 11,99 EUR omogoča klice brez dodatnih stroškov na številke uporabnikov Mobitelovega omrežja ter drugih slovenskih mobilnih in fiksnih javnih telefonskih omrežij. Uporabniki storitve Večerni in vikend pogovori v Mobitelovo in druga mobilna omrežja lahko tako vsak mesec brez dodatnih stroškov opravijo kar 3.000 minut klicev v Mobitelovem omrežju ter do 1.000 minut klicev v druga slovenska mobilna in fiksna javna telefonska omrežja operaterjev, s katerimi ima Mobitel sklenjeno pogodbo o medomrežnem povezovanju. Ugodnost velja vsak delovni dan med 19. in 7. uro ter vse vikende in praznike ves dan, storitvi Večerni in vikend pogovori ter Večerni in vikend pogovori v Mobitelovo in druga mobilna omrežja pa se med seboj izključujeta.

Vklop storitve Večerni in vikend pogovori v Mobitelovo in druga omrežja Mobitelovi naročniki uredijo pisno v najbližjem Mobitelovem centru oziroma tako, da izpolnjen obrazec Naročilo dodatnih storitev, objavljen na Mobitelovih spletnih straneh www.mobitel.si, pošljejo na naslov Mobitel, d. d., Sektor naročniška razmerja, Vilharjeva 23, 1537 Ljubljana ali na faks številko 01/47 22 062. Uporabniki storitve Monitor z e-certifikatom pa lahko v ta namen izpolnijo e-obrazec v rubriki Sporočila in naročila.

Več informacij o novi Mobitelovi ugodnosti lahko Mobitelovi naročniki pridobijo s klicem na brezplačno številko Centra za pomoč naročnikom 041 700 700 in v Mobitelovi prodajni mreži.


Prijavi napako v članku