Računalništvo, telefonija
08.10.2011 06:32
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Več kot 150 obiskovalcev na konferenci Bleeding Edge

Letošnja, že četrta Bleeding Edge konferenca je bila zelo  uspešna. Konference se je udeležilo 150 slušateljev, od tega jih je bila večina iz Slovenije.
Letošnja, že četrta Bleeding Edge konferenca je bila zelo uspešna. Konference se je udeležilo 150 slušateljev, od tega jih je bila večina iz Slovenije.

Letošnja Bleeding Edge konferenca – tokrat že četrta po vrsti – je potekala med 29. in 30. septembrom in je privabila za 40 % več obiskovalcev kot konferenca lani. Na konferenci so predavali svetovno znani predavatelji Itzik Ben-Gan, Davide Mauri, Dino Esposito in David Ingham, vodilni strokovnjaki za baze podatkov ter razvoj aplikacij, ki so skupaj z letošnjimi domačimi predavatelji izdali že več kot 30 knjig.

Konferenca Bleeding Edge je posebnost v svetovnem merilu, ker je njen temeljni namen izobraževanje. Zato so tudi na konferenci vsako leto predstavljene napredne teme. Zaradi izjemno dobrega odziva – predavanja so bila polna – organizatorji Dejan Sarka, Matevž Gačnik in Dušan Zupančič načrtujejo izvedbo Bleeding Edge konferenco tudi v prihodnjem letu. Se vidimo.


Prijavi napako v članku