Avtomoto
11.11.2021 18:00

Deli z drugimi:

Share

V trgovskem centru prišlo do 3 urnega prometnega zamaška

Razlog? Ne, ni bila nesreča, temveč električni avtomobil. Ravno na izhodni rampi se je vozniku Tesle popolnoma izpraznila baterija.
Prometni zamašek tokrat ni nastal na cesti, temveč kar v nakupovalnem središču
Prometni zamašek tokrat ni nastal na cesti, temveč kar v nakupovalnem središču

Za začetek naj vas kar takoj pomirimo, ne, to se ni zgodilo v Sloveniji, temveč v priljubljenem trgovskem centru v središču Londona – Westfield.

Kaj se je pravzaprav zgodilo? Voznik električnega avtomobila priljubljenega proizvajalca Tesla je namreč pozabil napolniti baterije, vozilu pa je pogona zmanjkalo ravno na izhodni rampi, zaradi česar je povzročil več kot 3 urni zastoj.

Kljub temu, da je voznik avto premaknil na stran, v 5. nadstropni garažni hiši, še vedno ni bilo dovolj prostora, da bi ostali vozniki lahko zapustili parkirišče.

V izjavi za javnost je upravitelj trgovskega centra zapisal, da je do “nesreče” prišlo okrog 6. ure popoldan, zaradi prazne baterije v vozilu. Parkirna ekipa je vozniku pomagala premakniti avtomobil do te mere, da je lahko 10 vozil, ki so obstali na rampi, parkirišče tudi zapustili.

Na spletu pa so se kaj hitro pojavili komentarji uporabnikov, da je imel voznik dovolj predhodnih obvestil, da je baterija na ničli in da ga mora priklopiti na polnjenje, saj Tesla voznika o tem tudi obvešča.

In da ne bo pomote, trgovski center ima kar nekaj hitrih polnilnic, ki so brezplačne za vse.

Vas zanima več iz te teme?
Električni avtomobili

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več