Računalništvo, telefonija
13.07.2019 14:17

Deli z drugimi:

Share

V poletje z novim telefonom

Najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji Telemach v julijskem DOUBLE DEALU ponuja zmagovalna mobilna telefona z vrhunskima kamerama Huawei P30 in Samsung Galaxy A50.
V poletje z novim telefonom
V poletje z novim telefonom

Akcija DOUBLE DEAL je izvrstna priložnost za vse, ki želite v kombinaciji s telefonom in mobilnim paketom znižati mesečne stroške mobilnih storitev. Vrhunski mobilni telefon v paketu NAJVEČ z neomejeno količino prenosa podatkov izpolnjuje želje in pričakovanja uporabnikov. Za brezskrbno brskanje po spletu in objavo poletnih fotografij tudi na dopustu pa paket prinaša še 9 GB prenosa podatkov v EU/EEA gostovanju in 200 MB v ZDA. Izberite enega od zmagovalnih telefonov v tokratni akciji in ujemite poletne trenutke v vsej njihovi lepoti.

HUAWEI P30 s trojno kamero Leica poskrbi, da bodo vaše fotografije vrhunske kakovosti. S 6 GB delovnega in 126 GB osnovnega pomnilnika pa ponuja dovolj prostora za shranjevanje vaših najljubših trenutkov. Ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesec bo telefon skupaj s slušalkami Freebuds Lite julija vaš že za 20,83 EUR na mesec.

V aktualni DOUBLE DEAL ponudbi najdete še vrhunski telefon SAMSUNG A50, ki zajame žive fotografije pri dnevni svetlobi, jasne slike pa z odkrivanjem svetlobe in zmanjševanjem hrupa posname tudi v temi. Pri ustvarjanju zavidljivih fotografij vam bom v pomoč tudi funkcija Live Focus, s katero boste poudarili izbrani element. Samsung A50 vas julija, ob sklenitvi naročniškega razmerja za 24 mesecev, v paketu NAJVEČ, skupaj s tablico Samsung TAB A 10.1. LTE čaka že za 17,66 EUR mesečno.

Da bo začetek poletja še lepši, pa izkoristite še posebno ugodnost ob sklenitvi naročniškega razmerja na spletu, ki vam prinaša prvih šest mesecev brez mesečne naročnine.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku