Telefonija
Paketi in akcije
Poslovne rešitve
22.05.2023 15:03
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

V najlepših letih si zaslužite najboljši mobilni paket

Preden odhitite v poln dan, si vzemite trenutek za najboljšo ponudbo mobilnega paketa za starostnike na trgu!
Foto: A1
Foto: A1

Paketi A1 MIO z neomejenimi klici, sporočili in prenosom mobilnih podatkov vključujejo največ za najnižjo ceno, brez vezave.

A1 miniMIO je ob predložitvi kartice za upokojence v prvem letu na voljo za le 7,99 EUR, poleg neomejenih količin pa ponuja še 13,6 GB prenosa podatkov v EU in brezplačen dostop do zabavnih vsebin.

Z neomejenimi klici in sporočili boste vedno na voljo za pogovor


Kot pravijo, starost je modrost. Še danes boste verjetno prejeli klic otrok, ki potrebujejo nasvet, ali snahe, ki si želi vašega recepta. Pa soseda, ki ne ve, kako se lotiti hišnega opravila ali pa vnukov, ki si želijo priti na obisk. S paketom A1 MIO z neomejenimi klici in sporočili, boste ves čas na voljo za dober nasvet in toplo besedo.

Dostopajte do spleta neomejeno, a varno


Uporaba mobilnih podatkov med starejšimi uporabniki je po podatkih A1 v zadnjih dveh letih narasla za 54 %, zato paketi A1 MIO starostnikom omogočajo neomejeno količino prenosa podatkov. A podjetje ob tem opozarja na pogoste nevarnosti, ki lahko povzročijo visoke stroške.

Za varno rabo telefona in spleta, upoštevajte nekaj pravil: telefonski pogovor sprejmite ali vrnite le, če klic pričakujete in poznate številko; ne odpirajte vsebin in povezav v SMS-u iz neznanega vira in nikoli ne razkrijte osebnih podatkov, številke plačilne kartice, uporabniških imen ali gesel.

Več informacij o ponudbi na https://www.a1.si/upokojenci. Preverite tudi ugodnejšo ponudbo najbolj priljubljenih telefonov.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem A1.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več