Telefonija
Paketi in akcije
Poslovne rešitve
22.05.2023 15:03
Posodobljeno 1 teden nazaj.

Deli z drugimi:

Share

V najlepših letih si zaslužite najboljši mobilni paket

Preden odhitite v poln dan, si vzemite trenutek za najboljšo ponudbo mobilnega paketa za starostnike na trgu!
Foto: A1
Foto: A1

Paketi A1 MIO z neomejenimi klici, sporočili in prenosom mobilnih podatkov vključujejo največ za najnižjo ceno, brez vezave.

A1 miniMIO je ob predložitvi kartice za upokojence v prvem letu na voljo za le 7,99 EUR, poleg neomejenih količin pa ponuja še 13,6 GB prenosa podatkov v EU in brezplačen dostop do zabavnih vsebin.

Z neomejenimi klici in sporočili boste vedno na voljo za pogovor


Kot pravijo, starost je modrost. Še danes boste verjetno prejeli klic otrok, ki potrebujejo nasvet, ali snahe, ki si želi vašega recepta. Pa soseda, ki ne ve, kako se lotiti hišnega opravila ali pa vnukov, ki si želijo priti na obisk. S paketom A1 MIO z neomejenimi klici in sporočili, boste ves čas na voljo za dober nasvet in toplo besedo.

Dostopajte do spleta neomejeno, a varno


Uporaba mobilnih podatkov med starejšimi uporabniki je po podatkih A1 v zadnjih dveh letih narasla za 54 %, zato paketi A1 MIO starostnikom omogočajo neomejeno količino prenosa podatkov. A podjetje ob tem opozarja na pogoste nevarnosti, ki lahko povzročijo visoke stroške.

Za varno rabo telefona in spleta, upoštevajte nekaj pravil: telefonski pogovor sprejmite ali vrnite le, če klic pričakujete in poznate številko; ne odpirajte vsebin in povezav v SMS-u iz neznanega vira in nikoli ne razkrijte osebnih podatkov, številke plačilne kartice, uporabniških imen ali gesel.

Več informacij o ponudbi na https://www.a1.si/upokojenci. Preverite tudi ugodnejšo ponudbo najbolj priljubljenih telefonov.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več