Slika, tv, avdio
28.05.2021 17:05

Deli z drugimi:

Share

V Ljubljani odslej na voljo nov operater Omrežje

Danes si sveta brez telekomunikacijskih storitev ne znamo več predstavljati. Storitve interneta, televizije in telefonije igrajo ključno vlogo tako v zasebnem življenju kot tudi v poslu.

Zagotovo se je vsakemu izmed vas že kdaj zgodilo, da je bil kak dan ali vsaj nekaj ur brez interneta ali na primer pametnega mobilnega telefona. Sila nerodna reč. Šele v takšnih trenutkih se zares zavedamo, kako zelo smo odvisni od telekomunikacijskih storitev. Poleg tega pa je zelo pomembno, da so storitve kakovostne. V zadnjem letu je namreč marsikdo izkusil ceno prepočasne internetne povezave – po možnosti ravno pri pomembnem sestanku med delom od doma. Poleg tega pa je na rešitev težave čakal dlje kot bi si želel.

Širijo se v Ljubljano, v načrtu pa imajo celotno Slovenijo

Kakovosten operater, ki je hitro odziven in se prilagaja strankam je danes zlata vreden. In prav s tem se lahko pohvali sicer manjši operater Omrežje, ki se zdaj z velikimi načrti širi v Ljubljano.

Andrej Bostjančič, direktor operaterja Omrežje Foto: Barbara Reya/barbarareya.si

»Vesel in ponosen sem, da se s svojimi telekomunikacijskimi storitvami širimo tudi v Ljubljano. Ena prvih sosesk, kjer bomo z našimi storitvami prisotni je Novo Brdo s skoraj 500 stanovanji,« je izpostavil Andrej Boštjančič, direktor operaterja Omrežje, ki je dodal, da imajo v prihodnje namen pokriti večji del prestolnice.

Poleg Ljubljane, z optičnim omrežjem FTTH posameznikom omogočajo storitve interneta, televizije, fiksne in mobilne telefonije še v Komendi, Trzinu, Ajdovščini, Krškem in na novo tudi v Izoli. V prihodnje se bodo širili po celotni Sloveniji.

Kaj pa je prednost manjših operaterjev?

Boštjančič pravi, da je prednost manjših operaterjev v primerjavi z večjimi hitra odzivnost in prilagodljivost strankam. »Gre za drugačen, nebirokratski pristop. Takoj ste na vrsti, če nas potrebujete oziroma pokličete. Ni nobenih čakalnih vrst, posvetimo se vam individualno in skupaj hitro rešimo težavo,« je dodal.

Pri mobilni telefoniji operater Omrežje že zagotavlja pokritost po vsej državi. Imajo pa tudi pester izbor najbolj gledanih televizijskih programov – dokumentarnih, informativnih, filmskih in tudi športnih. Kaj pa v zadnjih letih priljubljen časovni zamik, brez katerega si marsikatero gospodinjstvo več ne predstavlja gledanja televizije? »Omogočamo tudi storitev časovnega zamika, s katerim lahko spremljate zamujene vsebine na televiziji do 7 dni nazaj. Priljubljenim televizijskim vsebinam lahko sledite na vseh mobilnih napravah, in sicer prek pametnih telefonov, tablic, računalnikov ali televizije,« je še pojasnil direktor operaterja Omrežje.

Ponudba Omrežja je vse bolj pestra

Omrežje, d. o. o. nudi storitve fizičnim uporabnikom. Za svoje stranke imajo pestro ponudbo televizijskih programov in zanimive internetne pakete za vsakdanje brskanje po spletu. Njihova programska ponudba se vse bolj širi, kar pomeni še bolj pestro in bogato ponudbo TV programov. Zaradi svoje velikosti so hitro odzivni, kar je njihov velik adut, saj uporabniki zahtevajo hitro odzivnost in prilagodljivost glede novih tehnologij, kot so širokopasovni dostop in IP-telefonija. Povezani so tudi z zanesljivimi partnerji s hitro razvijajočega se trga.

Več najdete na www.omrezje.si. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
Softnet

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SoftNET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SoftNET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SoftNET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več