Računalništvo, telefonija
16.01.2008 11:16
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Uwe Keuchel na čelu Nikon GmbH


Uwe Keuchel

Uwe Keuchel bo s 1. aprilom 2008 v družbi Nikon GmbH prevzel mesto generalnega direktorja za področje izdelkov široke potrošnje. Keuchel bo kot naslednik Alberta Allbauerja, ki je podjetje zapustil lansko leto, odgovoren za trge Nemčije, Avstrije, Nizozemske in Slovenije.

Štiriinštiridesetletni Uwe Keuchel na novo delovno mesto prinaša bogate delovne izkušnje, saj je bil do sedaj zaposlen na vodstvenih položajih na področju prodaje in marketinga v podjetju TDK in Electronic Arts. Od leta 2003 je bil zaposlen pri družbi Alpine Deutschland kot direktor marketinga in prodaje za področje Nemčije in Avstrije, v zadnjem obdobju pa kot direktor in član uprave.

“Veseli smo, da smo za generalnega direktorja, uspeli pridobiti tako izkušenega človeka z izrazitimi vodstvenimi sposobnostmi”, je dejal Koichiro Yamada, predsednik uprave Nikon GmbH. “Gospod Uwe Keuchel bo z novimi idejami in strategijami utrjeval vodilno vlogo, ki jo imamo v Nemčiji, Avstriji, na Nizozemskem in v Sloveniji ter podjetju zagotovil uspešno delovanje tudi v prihodnosti!”


Prijavi napako v članku