Življenjski slog
22.12.2021 07:50
Posodobljeno 1 teden nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zakaj je usnje brezčasno in znak kakovosti ter elegance?

Programerji, inženirji in ostali IT strokovnjaki brez težav namenijo tudi več tisoč evrov za nakup računalniške opreme.

Iskanje najnovejše in najboljše strojne komponente je za njih pravcati izziv in obenem tudi največja zabava. Po drugi strani pa vsaj moška IT populacija za nakup poslovne garderobe nameni izredno malo časa. S tem ni nič narobe. Le redki resnično uživajo v čakanju v dolgih vrstah v trgovini. Vsak bi želel opraviti čim manj nakupov in pri tem porabiti čim manj časa. V resnici je to popolnoma izvedljivo. Rešitev je nakup kakovostne garderobe, ki vam bo tako kot zmogljiva računalniška oprema služila več let.

Če govorimo o kakovosti, potem mora biti v ospredju usnje. Zakaj? Preprosto povedano, usnjeni izdelki izgledajo odlično. To je veljalo leta 1990, velja še danes in veljalo bo tudi v prihodnje. Usnje zagotavlja eleganten videz vsaki jakni, torbici ali pasu, ne glede na to, ali iščete sodoben ali klasičen videz. Ravno ta sposobnost usnja, da meša klasično estetiko s tradicionalnimi tehnikami in še vedno ustvari sodoben izdelek, ga loči od ostalih materialov. Poleg tega ni dolgotrajen samo v smislu trajnosti, ampak tudi v modnem. Usnje nikoli ne bo šlo iz mode.

Iščete kakovostne usnjene poslovne torbe, ki vam bodo zvesto služili naslednjih 10 let? Mogoče usnjene denarnice, kamor boste vstavili vse kreditne kartice, s katerimi (preveč) radi nakupujete prek spleta? Obiščite spletno stran optimist.si, kjer boste našli najbolj kakovostne usnjene izdelke. Čakajo vas usnjene poslovne torbe, usnjene ženske torbice, usnjene denarnice, usnjeni pasovi, usnjene jakne, usnjene rokavice, nahrbtniki in ostali vrhunski usnjeni izdelki.

Kako prepoznati kakovost usnja?

Lastnosti dobrega usnja smo že omenili in so vsem dobro poznane. Je trd, izgleda lepo in se stara z milostjo. Usnje pa je marsikaterega uporabnika tudi že pretentalo, saj nekateri ponudniki zavajajo svoje kupce z na videz vrhunskimi usnjenimi izdelki. Kako se lahko prepričati o kakovosti usnja? Začne se pri ponudniku. Oglejte si njegovo ponudbo in pozanimajte se o politiki poslovanja. Iščite podjetja s tradicijo oziroma podjetja s preverjeno kakovostjo, kot na primer družinsko podjetje Trgovina Optimist, ki deluje že od leta 1995. Že 26 let metodično izbirajo le usnje z najboljšim poreklom in tako kupcem lahko ponudijo visokokvalitetne izdelke s področja mode, modnih dodatkov, kovčkov, nahrbtnikov in potovalnih dodatkov.

Naslednji pokazatelj kvalitete je vonj. Pravo usnje bo vedno dišalo po usnju. Lažno usnje ima vonj po plastiki, kemično obdelano usnje pa vonj po kemikalijah. Vonj je eden ključnih načinov, kako ločiti dobro usnje od slabega, še posebej takrat, ko sta si navzven zelo podobna. Poglejte si tudi obrobe usnja. Včasih boste opazili, da so robovi pobarvani. Tako proizvajalci skrijejo madeže. Bodite pozorni na napake v šivih in podlogah, ki so lahko pokazatelj slabe sestave ali slabše kvalitete usnja. Tudi sam videz in konec koncev tudi cena vam lahko veliko pove o stanju usnja. Usnjene jakne za 30 evrov zagotovo niso izdelane iz pravega usnja.

Pogosto boste opazili tudi nekaj pomanjkljivosti na naravnem usnju. Niti ne gre za pomanjkljivost, ampak naravno lastnost usnja in je tudi dokaz njegove verodostojnosti.

Optimist ponuja le prave usnjene izdelke

V spletni trgovini Optimist se za vsak okus najde ustrezen usnjeni izdelek. Za pustolovce in za strastne potovalce so na voljo potovalni kovčki vseh velikosti in pestra ponudba dodatne potovalne opreme: potovalne denarnice, digitalne tehtnice, ključavnice in podobno. Če želite doživljenjskega partnerja, potem svojo pozornost usmerite k nahrbtnikom Osprey. Nahrbtniki Osprey so izdelani iz najkakovostnejših materialov, v katere so tako prepričani, da vsem kupcem nudijo All Mighty garancijo. Zagotovljeno je brezplačno popravilo ali menjava, ne glede na to, ali ste nahrbtnik Osprey kupili leta 1980 ali pa včeraj. Na izbiro so nahrbtniki Osprey za šolo ali delo, pohodniški in kolesarski nahrbtniki in potovalni nahrbtniki.

 Če iščete nekaj resnično edinstvenega, potem so nahrbtniki Sprayground pravi naslov. Blagovna znamka je znana po svojih izvirnih kreacijah, ki so navdušile estradnike po celem svetu.

V spletni trgovini optimist.si boste našli še ženske in moške usnjene denarnice, usnjene poslovne torbe, usnjene rokavice in usnjene pasove. Želite dodati še piko na i svojemu izgledu? Usnjene jakne Gipsy poosebljajo eleganco in modernost. Vse kar morate storiti, je, da si jo nadenete, za vse ostalo poskrbi sama.

Vas zanima več iz te teme?
Poslovne rešitve

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več
Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več

ZEOS d.o.o.

Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 366 85 41
O družbi ZEOS Družba ZEOS, d.o.o. je izvajalec skupne sheme ravnanja z e-odpadki (OEEO), odpadnimi baterijami (OPBA) in odpadnimi nagrobnimi svečami (ONS). Skupaj s proizvajalci, ... Več