Računalništvo, telefonija
12.09.2019 12:00

Deli z drugimi:

Share

Usklajena družina

.. Ljubitelji kakovostnega zvoka vedo, kako pomembne so posamezne komponente, da iz sistema dobimo najboljše, kar nam ta lahko ponudi ..
Usklajena družina
Usklajena družina

Za res kakovosten zvok v vsakem domu potrebujemo kombinacijo ojačevalca in zvočnikov. Z najnovejšimi sprejemniki znamke Denon, se zvok premika nad vami v treh dimenzijah in vas postavi v središče dogajanja. S tem se zvok spremeni iz 2D (ta vas je obdajal samo z zvočniki spredaj in zadaj) v 3D vživetveni zvok, kar so omogočili višinski zvočniki z Dolby Atmos, DTS: X in Auro 3D. Vaši najljubši filmi in televizijske oddaje nikoli niso bili tako dobri.

Zakaj nadgraditi sistem?

Nadgradite vaš hišni kino z nadgrajenim ojačevalcem Denon AVR-X2600H. Omogoča priklop do 9 zvočnikov, povezljiv je z internetom, tehnologijo Bluetooth in nudi obilo različnih možnosti. Z močjo 150W na kanal Denon AV sprejemnik nudi izjemno prvovrstno 3D zvočno izkušnjo. Podpira Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X™, DTS Virtual:X.

Uživajte kompatibilnost z najnovejšimi HD in Ultra HD televizorji, Blu-ray predvajalniki in igralnimi konzolami, kar vam omogoča eARC podpora pass-through, 8 HDMI vhodov in 2 izhoda s popolno HDCP 2.3 podporo na vseh vhodih. USB na sprednji strani enote nudi priročno zvočno predvajanje MP3 in vseh visoko kakovostnih zvočnih formatov (WAV, FLAC, ALAC and DSD 2.8/5.6 MHz datoteke).

Pretakajte vašo priljubljeno glasbo – Spotify®, Deezer, Tidal … z Bluetooth, Apple AirPlay 2 in Wi-Fi HEOS vgrajenim sistemom. Denon AVR-X2600H preko govora deluje tudi z Amazonovo Alexo, Googlovim Asistentom in Applovo Siri. Pri tem slovenski jezik sicer ni podprt.

Pozabite lahko tudi na pomisleke, kako boste vzpostavili in nastavili sistem, saj Denon Setup Assistant celoten proces postavitve sistema vodi korak za korakom preko grafičnega prikaza. Avtomatično tudi meri in optimizira nastavitve za izvrstno 3D avdio izkušnjo.

Produkte znamke Denon dobite v Od A-Ž video Hi-Fi centru v Planetu Tuš Celje, kjer si lahko za popolno izkušnjo priskrbite še zvočnike Jamo ali Klipsch, saj so za ti dve znamki ekskluzivni distributer in prodajalec za Slovenijo.

Jamo zvočniki izpolnijo vse želje

Ne glede na vaše želje glede ozvočenja, so zvočniki znamke Jamo zagotovo prava izbira. Kakovosten zvok vam lahko ponudijo z vrsto različnih rešitev. Lahko si omislite eleganten moderen zvočniški sistem za domači kino ali prosto stoječe zvočnike, ki jih prav tako poleg napredne tehnologije odlikuje dovršen dizajn. V svojem arzenalu Jamo nudi tudi Dolby Atmos višinske zvočnike, ki jih lahko postavimo na že obstoječe zvočnike ali na police in so idealni za hišni kino.

Seveda niso pozabili na “subwooferje” oziroma nizkotonske zvočnike, ki v prostor prinašajo vznemirljiv bas, pa “bookshelf” ali regalne zvočnike, ki odlično pristajajo kakšni polici v dnevni sobi ali spalnici. Potem so tu še “center channel” ali sredinski oziroma center zvočniki, da bodo filmski dialog in glasbena besedila zaživela s popolno jasnostjo. Poleg tega si lahko omislite kakovostne “surround” zvočnike, zvočnike za računalnik, vgradne zvočnike ali zunanje zvočnike, ki jih brez skrbi postavite na teraso ali ob bazen. Za vsakega se bo zagotovo kaj našlo.

Klipsch – izkušnja glasbe v živo

Klipsch se ponaša z enim najboljših inženirsko-tehnoloških avdio centrov v ZDA. Po skoraj 70 letih izdelovanja vrhunske avdio opreme je kar težko verjeti, da se je vsa zgodba začela v lopi, kjer je Paul W. Klipsch takrat oral ledino spremembam zvočnih standardov. Zvočnike Klipsch še danes sestavljajo in dodelujejo ročno. Postopek traja od 40 minut do 12 ur, odvisno seveda od velikosti in zahtevnosti zvočnika. Temelj znamke pa ni zgolj delo, ampak tudi zavezanost k odličnosti blagovne znamke.

Poslušanje glasbe s teh zvočnikov nudi moč, podrobnosti in čustva izkušnje glasbe v živo. Prepričajte se pri Od A-Ž video Hi-Fi centru, distributerju znamke za Slovenijo. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Zlati partner

ANDECO d.o.o.

Industrijska cesta 33, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 22 22
Podjetje ANDECO d.o.o. je nastalo leta 1991. Andeco d.o.o. je zastopnik in distributer več vrst svetovno priznanih znamk. Med njimi izpostavljamo nekaj najpomembnejših: Camelion, ... Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Ponujajo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima ... Več