Igre
21.04.2010 17:52

Deli z drugimi:

Share

Uradno najavljeni Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds

Uradno najavljeni Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds
Uradno najavljeni Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds

Capcom je pred dnevi gostil svojo malo prireditev Captive 2010. Le-ta je potekala na območju Havajskega otočja in kaj bi lahko boljše od igranja iger, medtem ko se nahajate na enem izmed sanjskih otokov? Zmagovalna kombinacija, vam pravim! A dosti blebetanja in nazaj na razlog zakaj smo tukaj – Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds.

Sprva smo vsi mislili, da je zopet na plano priplavala kakšna izmed neslanih šal o razvoju nove igre pod imenom Marvel vs. Capcom.Toda naposled so se govorice izkazale še za kako resnične, saj je Capcom nedolgo za njimi končno (uradno) najavil, da imajo v razvoju novi Marvel vs. Capcom špil. Ta je že tretji po vrsti in tokrat so ga podnaslovili z Fate of Two Worlds.

V njem naj bi se po besedah razvijalcev, med katerimi je tudi Ryota Niitsuma, skrivalo ogromno število novih igralnih likov. Do sedaj so potrjeni Ryu, Morrigan, Wolverine, Hulk in Iron Man.Kar se tiče igralnosti, bo le-ta v veliki meri ostajala zvesta svojemu predhodniku, čeprav bo tudi izvzela nekaj mehanik iz Street Figterja IV.

Po dosedanjih načrtih naj bi tretji del sage Marvel vs. Capcom prišel na police v pomladanskem času, seveda v naslednjem letu, za Xbox 360 in Playstation 3. Za več informacij bo potrebno najverjetneje počakati še do sejma E3, kjer bo igra tudi na voljo za igranje, spodaj pa si lahko ogledate čisto prvi filmček, ki nam ga je Capcom predstavil.

Vas zanima več iz te teme?
napovedi iger

Prijavi napako v članku