Industrija
08.07.2021 08:08
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova UPS družina Itys in Netys RT z on-line zaščito

Vsakogar je že doletel električni izpad ravno v najbolj obremenjenem delu dneva, po možnosti tik pred zaključkom pomembnega projekta.
UPS naprave vas bodo zaščitile pred morebitnimi izpadi dela in izgubo podatkov.
UPS naprave vas bodo zaščitile pred morebitnimi izpadi dela in izgubo podatkov.

Prav zaradi tega so UPS enote tako pomembne. Služijo kot prva zaščita vaših podatkov in naprav ter zagotavljajo neprekinjeno napajanje tudi, ko ugasne primarni vir električne energije.

Nova družina UPS naprav Itys

Itys z on-line zaščito poskrbi za varno brezprekinitveno napajanje vaših naprav. Primeren je za napajanje različnih delovnih postaj, raznih poslovnih omrežij, manjših strežnikov, telekomunikacij in industrijske avtomatizacije. Itys je kompakten samostoječ UPS, ki prihrani prostor v samem delovnem okolju in ima široko toleranco vhodne napetosti 110÷300V pri 100 % obremenitvi. Itys je na voljo za spekter moči od 1000 VA/W do 10 kVA/kW (1 – 2 – 3 – 6 – 8,5 – 10 kVA/kW). Kot novost je zdaj na voljo tudi 8,5 kVA/kW model.

Tretja generacija Itys-a ima do 25 % več delovne moči, faktor moči PF = 1 (kVA=kW), visoko učinkovitost v VFI režimu delovanja po IEC/EN 62040-3 (do 95 %), deluje v okolju, kjer so temperature do 45 °C, ima standardno vgrajen vmesnik z relejskimi kontakti ter nov LCD sinoptični prikazovalnik, združljiv z obstoječimi komunikacijskimi vmesniki. Kot novost Itys omogoča enofazni in trifazni vhod z avtomatsko konfiguracijo (trifazni vhod je voljo pri modelu od 8,5-10 kVA/kW). Itys ima ročen vzdrževalni bypass, ki je na voljo pri modelu od 6-10 kVA/kW. Integriran OVCD (Over Voltage Control Device) pa ščiti UPS in same porabnike.

Itys ima TÜV certifikat, ki potrjuje skladnost produkta z najvišjo varnostjo uporabe. Samo učinkovitost je preizkusil in preveril neodvisni laboratorij. Itys omogoča dodajanje dodatnih akumulatorskih kabinetov z možnostjo »hot-swap«, za povečevanje avtonomije na varen in enostaven način pa »plug and play«.

Nova družina UPS naprav Netys RT

Netys-a RT, ki z on-line zaščito poskrbi za varno brezprekinitveno napajanje naprav, ima obnovljene modele za obseg moči 5 – 7 – 9 -11 kVA. Netys RT je primeren za različna računalniška in telekomunikacijska omrežja, poslovne procese, strežnike, manjše baze podatkov in industrijsko avtomatizacijo. Netys RT je v kompaktni »rack« izvedbi namenjen integraciji v standardne rack omare, lahko pa je uporabljen kot samostoječi UPS, ki prihrani prostor v samem delovnem okolju.

Netys RT je na voljo za spekter moči od 1100 VA do 11 kVA. Tretja generacija Netys-a RT ima do 11 % več delovne moči, kompaktno višino 2U za vse modele, visoko učinkovitost pri dvojni pretvorbi (do 95,5 %) in nov LCD sinoptični prikazovalnik. Omogoča paralelno vezavo, bodisi za redundanco ali za povečanje moči do 22 kVA. Združljiv je z obstoječimi komunikacijskimi vmesniki, omogoča obratovanje v okoljih s temperaturo do 45 °C. Netys RT ima širok nabor komunikacijskih protokolov za integracijo v omrežja LAN, pripravljena je tudi za IoT. Omogoča modularno dodajanje dodatnih akumulatorskih kabinetov za povečevanje avtonomije in ima možnost vgradnje Li-ionskih baterij.

Zakaj izbrati UPS z on-line zaščito?

Kako enostavno izbrati pravo UPS napravo?

Pomagate si lahko z našim spletnim orodjem Socomec UPS Selector. Je enostaven za uporabo: izberete državo, vpišete vrednost bremena oziroma obremenitev v Watt-ih in definirate same priključke (vhod / izhod – 1 faza (230V) ali 3 faze (3x400V+N). Orodje se nahaja na spletni povezavi: https://www.socomec.com/ups-selector/#/signInOv.

Podružnica Socomeca v Ljubljani pokriva tržišča Slovenije, bivše Jugoslavije in jugovzhodne Evrope. Svojim kupcem, partnerjem in uporabnikom nudi pred in poprodajno svetovanje, inštalacijo opreme, vzdrževanje 24/7/365 in servis. Z veseljem vam bodo pomagali izbrati najustreznejši sistem za vaše potrebe.

Več o podjetju Socomec in UPS napravah na spletni strani socomec.si. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
informacijska varnost UPS naprave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOCOMEC SICON d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOCOMEC SICON d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOCOMEC SICON d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NIMBIS d.o.o, Max.si

Čučkova ulica 5, 2250 Ptuj, Tel: 05 905 01 88
Razlogov za posodobitev IT infrastrukture je veliko. S posodobitvijo lahko postanete bolj agilni in prilagodljivi, hkrati pa prihranite denar, tako kratkoročni kot dolgoročni. Če ... Več

OTEL d.o.o.

Klavčičeva ulica 12, 1241 Kamnik, Tel: 041 505 323

NEOLAB d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 051 877 877
Informacijske rešitve na dlani Neolab je pravi naslov, ko se podjetje znajde v poslovnih težavah ali potrebuje pomoč pri oblikovanju učinkovitih poslovnih procesov, do katerih ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več