Računalništvo, telefonija
06.01.2018 10:05

Deli z drugimi:

Share

Upravljivi delovni tokovi povečajo učinkovitost tudi za 30 odstotkov!

Nova Genisova rešitev e-Procesi podjetjem in ustanovam poenostavlja digitalizacijo administrativnih delovnih postopkov, s čimer v kratkem času dosežejo do 30-odstotno povečanje učinkovitosti ter znatne časovne in finančne prihranke.
Upravljivi delovni tokovi povečajo učinkovitost tudi za 30 odstotkov!
Upravljivi delovni tokovi povečajo učinkovitost tudi za 30 odstotkov!

Nova dokumentna rešitev e-Procesi za izdelavo in vodenje digitalnih delovnih tokov dokumentov zaokroža Genisov celovit dokumentni sistem e-GenDoc z zmožnostmi za prilagodljivo obdelavo dokumentov, ki nastajajo v podjetju ali tistih, ki prihajajo vanj prek različnih kanalov – navadne in elektronske pošte, e-izmenjave ali s prenašanjem prek spletnih mest. e-Procesi lahko deluje kot samostojen dokumentni sistem lahko pa se z njim izvaja obdelava dokumentov, ki nastajajo ali se hranijo v ostalih dokumentnih modulih sistema e-GenDoc, na primer za obvladovanje prejete in oddane pošte, pogodb ter organizacijske, tehnične in projektne dokumentacije. Različne možnosti za povezovanje z zunanjimi sistemi omogočajo, da se prek e-Procesov digitalno obdelujejo tudi dokumenti, ki nastajajo v poslovnem informacijskem sistemu in drugih zunanjih programih ali storitvah v oblaku.

»Modul e-Procesi podjetjem in ustanovam omogoča, da v najkrajšem času digitalizirajo vsakodnevne delovne postopke ter izboljšajo njihovo urejenost, preglednost, kakovost in učinkovitost,« je dejal Janko Štefančič, direktor Genisa.

Novi modul razširja uporabnost dokumentnega sistema e-GenDoc na področja, ki jih podjetja večinoma še nimajo digitalizirana. Gre za splošno razširjene delovne postopke, ki niso strogo urejeni in jih zaposleni izvajajo z uporabo različnih informacijskih orodij ter papirne dokumentacije. Ob tem nastajajo številne napake, časovne in finančne izgube ter zakonska tveganja, ki ogrožajo poslovno uspešnost in ugled organizacije.

Različni scenariji uporabe

Modul e-Procesi na voljo skupaj z ostalimi moduli dokumentnega sistema e-GenDoc, lahko pa deluje kot popolnoma samostojna rešitev za procesiranje dokumentov. V povezavi z modulom e-Pisarna vzpostavlja temeljni dokumentni sistem, ki omogoča zajem, shranjevanje, razdeljevanje in obravnavo zunanjih ter internih dokumentov. Možno ga je uporabiti tudi kot namensko rešitev na primer za izdelavo, obravnavo in potrjevanje pogodb ali ponudb.

Uporabniki Genisovih rešitev e-OrgDok in e-TehDok za obvladovanje organizacijske oziroma tehnične dokumentacije pa lahko s tem modulom povečajo prilagodljivost delovnih tokov glede na posebnosti vodstvenih, sistemskih, tehničnih in proizvodnih dokumentov.

Obdelava dokumentov iz drugih sistemov

Široke možnosti za povezovanje z zunanjimi aplikacijami postavljajo modul e-Procese kot privlačno rešitev za digitalno obravnavo elektronskih dokumentov, ki nastajajo na primer v nabavnih, prodajnih, kadrovskih, tehnoloških in logističnih aplikacijah.

»Povezava s transakcijskimi poslovnimi sistemi je eden največjih potencialov za e-Procese, saj ti sistemi že po tradiciji nimajo dobrih rešitev za izvajanje delovnim postopkov z dokumenti, ki nastajajo v njih,«je izpostavil Štefančič.

Modul je možno uporabiti tudi za osrednje obvladovanje dokumentov v procesih, ki jih podjetja podpirajo z različnimi sistemi in zato prihaja do večkratnega vnašanja podatkov in shranjevanja istega dokumenta na več mestih.

Na voljo tudi v oblaku

Module e-Procesi je tako kot celoten sistem e-GenDoc možno uporabljati tudi v računalniškem oblaku, kar je še posebej privlačno za poslovne skupine in mednarodna podjetja. Uporaba v oblaku podjetjem navsezadnje omogoča enostavnejše povezovanje notranjih delovnih postopkov z zunanjimi storitvami oziroma s procesi njihovih partnerjev, s čimer si olajšajo uvajanje koncepta industrije 4.0.

Več informacij…

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GENIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GENIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GENIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ)

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) je bila kot samostojen zasebni visokošolski zavod ustanovljena leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi ... Več