Računalništvo, telefonija
06.03.2012 18:52

Deli z drugimi:

Share

Upravljanje e-računov s paketom pamBOA

Upravljanje e-računov s paketom pamBOA
Upravljanje e-računov s paketom pamBOA

Konferenca Optimum IT se bo odvijala 15. marca v Ljubljani v Austria Trend hotelu. Konferenca udeležencem nudi na enem mestu in v enem dnevu informacije o rešitvah, ki pripomorejo k nižanju stroškov, višanju produktivnosti, osredotočanju na ključne kompetence, skratka kako lahko optimizirajo poslovanje in dosežejo njegovo dodano vrednost.


Predavanje bo namenjeno podjetjem, ki želijo optimizirati poslovanje in s s tem kar se da znižati stroške poslovanja z vpeljavo dokumentnega sistema pamBOA.


Naslov predavanja (ob 10.45 uri): Primera optimizacije upravljanja računov s paketom pamBOA:


v podjetju ISS Facility Services d.o.o.; Marcel Medved, Direktor službe za informacijske tehnologije na ISS Facility Services d.o.o.

V želji, da bi konkretno predstavili uporabniško izkušnjo širši množici smo na konferenco povabili predstavnika podjetja ISS Facility Services d.o.o, g. Marcela Medveda, ki bo kot uporabnik naših rešitev predstavil ugotovitve o uvedbi dokumentnega sistema in ponudil informacije o prednostih vpeljave dokumentnega sistema pamBOA v njihovem podjetju na primeru potrjevanja računov iz prakse. Poudarek predavanja bo v učinkovitosti in hitrosti vpeljave DMS-ja.


s pametnimi mobilnimi napravami; Zoran Čadež, Svetovalec 360ecm

»Za uspešno in optimalno poslovanje potrebujemo stalen, hiter in varen dostop do poslovno pomembnih informacij in dokumentov! Kjer koli, kadar koli!« Na predstavitvi bomo prikazali zajem in likvidacijo elektronskih računov z uporabo mobilnih naprav (Samsung Galaxy Tab).


Vljudno vabljeni, imamo tudi presenečenje za obiskovalce našega razstavnega prostora!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem 360ECM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri 360ECM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem 360ECM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku