Računalništvo, telefonija
29.05.2008 10:05

Deli z drugimi:

Share

UPC Telemach predstavil UPC SEF

Domači in poslovni uporabniki v računalnikih hranijo vedno več digitalnih vsebin in podatkov, od katerih imajo nekateri neprecenljivo vrednost, bodisi za zasebno življenje bodisi za poslovanje. Podjetje UPC Telemach d.o.o. je v sodelovanju s podjetjem SIMT d.o.o. svojim naročnikom in drugim uporabnikom medmrežja omogočilo oddaljeno varnostno kopiranje in shranjevanje digitalnih vsebin in podatkov. Domačim uporabnikom in podjetjem tako ne bo več potrebno skrbeti ali imajo podatke dobro varovane, saj si bodo prek spleta lahko prenesli uporabniški program, ki bo skrbel za redno varnostno kopiranje podatkov ter prenos in njihovo shranjevanje v vodilnem podatkovnem središču v državi. Uporabnikom bo poleg storitev varovanja podatkov na osebnih računalnikih in strežnikih PC Backup oziroma Server Backup na voljo tudi storitev za shranjevanje in souporabo digitalnih vsebin na virtualnem internetnem disku S-drive.

UPC Telemach bo storitve UPC SEF PC backup, Server backup in S-drive ponudil z 2. junijem in sicer bodisi kot nadgradnjo obstoječih naročniških paketov bodisi kot samostojne storitve za uporabnike, ki v medmrežje vstopajo prek storitev drugih ponudnikov.

“UPC Telemach želi z uvajanjem naprednih storitev povečati vrednost svojih naročniških paketov za domače uporabnike in podjetja. Naš cilj je biti najbolj zaželen ponudnik internetnih storitev tako glede same kakovosti storitev kot tudi celovite vsebinske ponudbe.” je povedal Roman Volčič, direktor marketinga in prodaje pri podjetju UPC Telemach d.o.o.

“V podjetju SIMT smo z intenzivnimi vlaganji v najsodobnejše tehnologije in varnostne standarde postali vodilni ponudnik storitev za varovanje in arhiviranje digitalnih vsebin. Veseli smo partnerstva s podjetjem UPC Telemach, saj nam to pomeni potrditev kakovosti naših storitev, ki uresničujejo najvišje zahteve glede varnosti in zanesljivosti.” je povedala Zdravka Zalar, direktorica podjetja SIMT, d.o.o.

Uporabniki se bodo na storitve UPC SEF lahko naročili prek spletne strani www.upctelemach.si ali prek spletne strani www.upcsef.si. Uporabniški program si bodo lahko namestili takoj in pričeli z brezplačno 8-dnevno uporabo.


… razložila še za laike.

Slon in Sadež sta storitev …

Prijavi napako v članku