Poslovne rešitve
21.09.2022 19:23

Deli z drugimi:

Share

United Group imenovala Quiqueja Vivasa za podpredsednika za marketing Skupine

United Group, vodilni ponudnik telekomunikacijskih storitev in medijskih vsebin v jugovzhodni Evropi, je danes objavila, da je imenovala Quiqueja Vivasa za podpredsednika za marketing. Funkcijo bo nastopil 20. decembra 2022.
Quique Vivas. Foto: United Group
Quique Vivas. Foto: United Group

Quique Vivas bo v svoji novi vlogi nasledil Victoriyo Boklag, ki je od leta 2013 uspešno opravljala funkcijo podpredsednice skupine za marketing in medije. Victoriya Boklag se bo osredotočila na svojo vlogo izvršne direktorice Skupine, s čimer bo dodatno krepila položaj United Group kot vodilnega ponudnika telekomunikacij in medijskih vsebin v jugovzhodni Evropi ter zagotavljala njeno strateško rast. Znotraj skupine United Group v Sloveniji poslujejo družba Telemach s storitvami EON, Total TV in mobilnimi paketi družine VEČ, informativni spletni portal N1, televizija Sportklub ter platforma za e-poslovanje Shoppster.

»Veseli me, da lahko zaželim dobrodošlico Quiqueju Vivasu v United Group. Odgovoren bo za strategijo marketinga rezidenčnim in poslovnim uporabnikom ter se bo osredotočil na vzdrževanje zagona skupine United Group na vseh osmih trgih, kjer poslujemo. S pomočjo inovativnih izdelkov, novih tehnologij in ambicioznih blagovnih znamk bo Quique še izboljšal našo filozofijo, osredotočeno na stranke,« je povedala glavna izvršna direktorica United Group Victoriya Boklag.

Quique je usposobljen strokovnjak z več kot 17-letnimi izkušnjami na področju telekomunikacij. Lahko se pohvali z nekaj izjemnimi dosežki, saj je zasedal različne položaje na področjih trženja, prodaje, digitalnih tehnologij, razvoja blagovnih znamk, poslovanja in strategije za mobilne in fiksne storitve ter televizijo – tako v B2B kot B2C. Njegovi poklicni dosežki vključujejo tudi pomembno vlogo pri promociji skupine Vodafone kot ponudnika integriranih storitev ter pri digitalni preobrazbi njenega komercialnega poslovanja. Delal je tudi kot direktor marketinga, prodaje in strategije v družbi Vodafone Češka ter direktor oddelka za marketing in član izvršnega odbora v družbi Vodafone Grčija.

Imenovanje Quiqueja za novega podpredsednika za marketing United Group je nov korak k nadaljnjim dosežkom Skupine.

O skupini United Group
Skupina United Group s sedežem na Nizozemskem je vodilni telekomunikacijski in medijski operater v jugovzhodni Evropi. Ima najširšo omrežno pokritost v regiji in uporabnikom nudi najbolj privlačne televizijske vsebine z vsega sveta. Z obsežnimi naložbami v digitalno infrastrukturo, vsebine in tehnologijo zagotavlja odličnost izdelkov in storitev za uporabnike po vsej regiji. Skupina United Group je od marca 2019 v lasti sklada BC Partners, enega največjih naložbenih podjetij na svetu.

Za več informacij obiščite: https://united.group.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
United Group

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več