Monitorji
Poslovne rešitve
12.04.2023 11:13
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ultraširok ukrivljen monitor je vse, kar potrebujete pri svojem delu

Osemurni delavnik pred zaslonom računalnika je lahko naporen. Predvsem, če zaslon nudi majhno površino, na kateri težko razporejate ikone, berete (pre)majhne črke ali gledate slike, ki na majhnem monitorju hitro postanejo sličice.
Foto: Dell
Foto: Dell

V nekaterih primerih oziroma pri določenih opravilih je delo s takšnim zaslonom na samo naporno, ampak nemogoče.

Ko je na zaslonu dovolj prostora za vse, kar počnete

Rešitev sta lahko dva večja zaslona, še veliko boljša pa velik ukrivljen monitor, kakršen je Dell U3423WE. Široko vidno polje vam bo omogočilo popolnoma nov pogled na delo, ki ga opravljate. Monitor navdušuje z zaščito proti odsevom, tako da se vašim očem ne bo več treba naprezati, da bi v vsakem trenutku in položaju videle vse, kar monitor prikazuje.

Izjemna slika in vgrajena zvočnika

Za vrhunsko kakovost 34-palčnega (86,36-centimetrskega) zaslona poskrbita tudi izjemna ločljivost UWQHD (3440 x 1440 slikovnih pik) in matrika IPS, ki zagotavlja natančne in živahne barve ter vidni kot 178/178 stopinj. V ukrivljenem ultraširokem zaslonu sta vgrajena tudi dva zvočnika moči 5 W, ki zagotavljata boljšo izkušnjo bodisi med video klici bodisi med predvajanjem najljubše glasbe.

Višino monitorja lahko prilagodite v višini do 15 centimetrov, ima pa možnost nagibanja in vodoravnega zasuka.

Telefon boste lahko hitro polnili kar preko monitorja

Prav tako lahko preko njega polnite naprave, kot so mobilni telefoni ali ostala elektronika, saj ima priključek USB-C moči kar 90 W. Hitro polnjenje bo s tem poslovnim monitorjem postalo mala malica. Poleg tega ima podporo za povezavo dveh računalnikov.

Dell U3423WE lahko uporabljate na stojalu ali ga namestite na steno – združljiv je z nosilci, ki ustrezajo standardu VESA 100 mm x 100 mm.

Več prostora – boljša izkušnja

Zaslon bo zaradi same velikosti potreboval tudi nekaj več prostora na mizi, za katerega pa verjamemo, da si ga boste z veseljem »rezervirali«. Vključno s stojalom namreč meri 81,33 cm x 39,277 cm x 23,744 cm, a kot smo že napisali, je monitor Dell U3423WE vreden prav vsakega centimetra vaše delovne mize.

Če pa potrebujete drugačen monitor, lahko pestro ponudbo preverite v spletni trgovini Enaa.com


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Dell monitorji

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več