Računalništvo, telefonija
18.02.2019 09:21
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ultimativni mobilni računalnik Zebra TC52

Mobilni terminal Zebra Technologies serije TC52 je zgrajen najbolj prodajanemu modelu Zebra TC51, vendar z novimi zmogljivostmi, ki zagotavljajo vrhunsko uporabniško izkušnjo med štirimi stenami. Vaši zaposleni bodo dobili mobilni terminal z vsemi zmogljivostmi, s katerimi bodo pripravljen tudi na najtežje delovne pogoje.
Ultimativni mobilni računalnik Zebra TC52
Ultimativni mobilni računalnik Zebra TC52

Ultimativna uporabniška izkušnja

Mobilni računalnik ZebraTC52 ima vse — od velikega 5-palčnega zaslona na dotik s katerega je mogoče zlahka brati tudi pod neposredno sončno svetlobo, neverjetno natančnost pri branju črtnih kod, nalepk in dokumentov, vedno v prvem poskusu in operacijskega sistema Android, ki ga vaši zaposleni že poznajo iz privatne uporabe. Poleg tega Zebra TC52 ponuja zelo grafične interaktivne aplikacije, ki jih danes pričakujejo vaši zaposleni.


Najbolj napredna tehnologija

Čeprav je Zebra TC52 na videz podoben pametnemu telefonu, se podobnost ustavi tukaj — mobilni računalnik je izdelan za poslovno rabo v prostorih podjetja vendar se lahko zmoči ali pade na beton, uporabljate ga lahko v prašnih območjih, v dežju ali na snegu — in še vedno pričakujete zanesljivo delovanje.


Z Zebro TC52 boste dobili najboljšo podporo za aplikacije, ki jih trenutno uporabljate in jih boste uporabljali jutri, dobro lokacijsko podporo, boljše varčevanje z energijo in zanesljivejšo WiFi povezavo, za boljšo komunikacijo pa še kakovosten zvok in sliko barvno zadnjo kamero s 13 MP za fotografije in videe visoke ločljivosti ter barvno kamero s 5 MP za prepoznavanje obraza in video klice.


Zebrine dodatne aplikacije

Morate zajeti več črtnih kod na eni etiketi ali podatke na obrazcu kot so potrditvena polja, besedilna polja, podpise? Vse to lahko storite z enim samim gumbom z Zebrino SimulScan aplikacijo, ki je prednameščena na vaši napravi brez dodatnih stroškov.


Zebra je dodala še štiri nove komplementarne aplikacije DNA mobilnosti, ki zagotavljajo neprimerljivo dodano vrednost. WorryFree WiFi zagotavlja zanesljivo WiFi povezavo. S PowerPrecision Console boste vedno zamenjali staro baterijo mobilnega računalnika preden vpliva na produktivnost vaših zaposlenih. LifeGuard Analytics vam bo prinesla revolucionarni nadzor nad postopkom posodabljanja operacijskega sistema. Z zadnjo med med DNA aplikacijami, aplikacijo StageNow, boste dostopali do storitve Google Mobile Services.


Vas zanimajo Zebrini mobilni računalniki? Obrnite se na podjetje Info-kod.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku