Računalništvo, telefonija
10.08.2016 12:11

Deli z drugimi:

Share

Ultimativne barve in izjemen dizajn glavni elementi Philipsovih inovacij na IFA 2016

Na sejmu IFA 2016, ki bo od 2. do 7. septembra v Berlinu, se bo Philips predstavil z inovacijami, ki si vsekakor zaslužijo pozornost med vašo IFA turnejo. Z naprednimi monitorji, ki nudijo izjemno barvno zmogljivost in natančno sliko, večjo hitrost in ustvarijo bolj realistično izkušnjo za boljšo pozornost tako pri pisarniškem delu kot domači uporabi. Poleg tega bo Philips na svojem razstavnem prostoru v hali 22 premierno predstavil tudi del svojih najnovejših produktov.
Na sejmu IFA 2016, ki bo od 2. do 7. septembra v Berlinu, se bo Philips predstavil z inovacijami, ki si vsekakor zaslužijo pozornost med vašo IFA turnejo.
Na sejmu IFA 2016, ki bo od 2. do 7. septembra v Berlinu, se bo Philips predstavil z inovacijami, ki si vsekakor zaslužijo pozornost med vašo IFA turnejo.

Največji 4K ukrivljeni monitor, novi E8 ukrivljeni in tanki monitorji z UltraColor tehnologijo, monitor s pop-up spletno kamero za povečanje varnosti v pisarni in ultra-tanek dizajn monitorjev so le del velikega razstavnega prostora Philips inovacij na letošnjem največjem sejmu zabavne elektronike – IFA 2016 v Berlinu.
Nekatere od pomembnih inovacij so:

Največji 4K ukrivljeni monitor na tržišču

Obiskovalce razstavnega prostora Philips pričakuje 40-palčni Brilliance ukrivljeni monitor – največji 4K ukrivljeni monitor na tržišču in najnovejša dopolnitev k ukrivljeni liniji Philips monitorjev. Ta model nežno zaokroža vidno polje uporabnika in mu zagotavlja več zasebnosti, poleg tega pa ima možnost nagiba zaslona za optimalno pozicioniranje. Rezultat je resnična potopitev, ki se osredotoča na izkušnjo gledanja, kar je idealno tako za uporabnike, ki morajo biti skoncentrirani med delom v polnih in hrupnih pisarnah, kot tudi za igričarje, ki se želijo v celoti potopiti v akcijo video iger. Integrirani zvočniki pa dopolnjujejo sliko z odličnim zvokom. Predstavljeni bodo tudi drugi ukrivljeni monitorji, kot je 34-palčni ultra-tanek monitor z možnostjo nastavitve višine, osupljivo Quad HD ločljivostjo in integriranim zvokom.

Pop-up spletna kamera, ki bo zakomplicirala življenje hekerjem

Velik del razstavnega prostora bo namenjen paleti proizvodov in tehnologij, namenjenih posebej za potrebe B2B segmenta, kot je npr. varnost v podjetju. Na letošnjem sejmu IFA bo tako Philips premierno predstavil svoj prvi monitor z vgrajeno spletno kamero, ki se aktivira, ko je to potrebno, sicer pa ostaja skrita v ohišju monitorja, s čimer onemogoča potencialne napade hekerjev.
Na sejmu bo predstavljen tudi nov monitor z izjemno hitrim prenosom podatkov za enostavno povezljivost preko enega kabla z najnovejšo generacijo USB tip C priključka, namenjen predvsem profesionalnim uporabnikom.

UltraColor in UltraSlim

Naslednja serija monitorjev, ki bo premierno predstavljena na letošnjem sejmu IFA je najnovejša serija C7 – najtanjši Philips monitorji kadarkoli. Skupaj z UltraColor tehnologijo za izjemno resnično in natančno sliko, imajo monitorji serije C7 ultra-tanek okvir, ki je prava paša za oči v vsakem okolju. Ultra tanek videz monitorja poveča vidno površino za resnično brezhiben videz in hkrati minimizira motnje gledanja. Ko je več monitorjev postavljenih drug ob drugem, pa se ustvari neprekinjena vidna površina, kar predstavlja prednost pri uporabi aplikacij, kot so npr. finančne preglednice ali tabele.

Štiri strani brez okvirja

Uporabniki, ki potrebujejo še več prostora na zaslonu se lahko razveselijo nove C6 serije monitorjev, ki so skoraj brez okvirja na vseh štirih straneh. 23.8-palčni model s Full-HD in 27-palčni model z Quad HD ločljivostjo zagotavljata brezhiben in eleganten izgled s sliko od roba do roba za prostorno izkušnjo gledanja.

E8 in E7 monitorji z UltraColor tehnologijo

Na razstavnem prostoru Philipsa bodo obiskovalcem predstavljeni tudi novi E8 monitorji v 23,8″ in 27″ izvedbi, ki se ponašajo z inovativno UltraColor tehnologijo v kombinaciji s QHD ločljivostjo (2560x1440px). Poleg tega bodo obiskovalci imeli priložnost videti nove 27″ in 31,5″ ukrivljene (1800R) Full-HD monitorje. S podporo širšemu barvnemu spektru, UltraColor tehnologija razširja paleto barv, ki so zaznane s strani uporabnikov. Z 90-95% NTSC spektra namesto običajnih 72%, UltraColor ustvari bolj natančne slike z bolj naravnim videzom zelene, živopisne rdeče in globjimi odtenki modre barve. Po ceni, ki naredi celovito izkušnjo gledanja dostopno več uporabnikom kot kdajkoli prej, najnovejši monitorji prinašajo v multimedijsko zabavo, slike in celo produktivnost več življenja, vse to pa dopolnjuje odličen polno digitalen zvok zahvaljujoč vgrajenim zvočnikom. Tanko ohišje monitorjev zagotavlja elegantno obliko v uporabnikovem življenjskem prostoru.

Najnovejši E7 monitorji, ki imajo tudi vgrajeno inovativno UltraColor tehnologijo (31,5″ model, ki se je pridružil že dostopnima 24″ in 27″ modelu), bodo prav tako na voljo obiskovalcem sejma, da jih preizkusijo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku