Računalništvo, telefonija
03.02.2014 12:12

Deli z drugimi:

Share

Ugodna in velika tablica Archos že v Sloveniji!

Video posnetki 1080p se na ARCHOS tablici predvajajo brez zatikanja. Vgrajena nogica za postavljanje tablice je praktična. Texas Instruments OMAP 4 dual-core processor je vgrajen v osnovo in deluje prepričljivo hitro. Tablica je primerna tako za gledanje filmov, igranje iger kot tudi brskanje po spletu in socialnih omrežjih.
Idealna za igre
Idealna za igre

Tablični računalnik Archos A-101 se bo zlahka prikupili tistim, ki potrebujejo zmogljivo tablico, a zanjo niso pripravljeni odšteti preveč denarja. Za nakup tržno nadvse zanimive in kompaktne tablice z Androidom 4.04 je namreč v Sloveniji potrebno odšteti le slabih 139 evrov. Kdo je rekel, da je za solidno tablico potrebno odšteti veliko denarja?

V Evropi je namreč odslej za slabih 139 evrov mogoče kupiti tržno izjemno zanimiv tablični računalnik Archos Android PC G9 Novinec je dovolj zmogljiv tudi za nekoliko zahtevnejša opravila, saj plastično ohišje nudi zavetje 2-jedrnemu procesorju Dual Core TEXAS INSTRUMENTS 1,5 gigahercev, gigabajtu sistemskega pomnilnika in vgrajenemu pomnilniku s 8 gigabajti prostora, ki je razširljiv preko kartic microSD. Za prikazovanje slik je na voljo 10-palčni zaslon ločljivosti 1.200 x 800 slikovnih točk, medtem ko napolnjena baterija kapacitete 3.300 miliamper ur zagotavlja do pet ur avtonomije.

Za povezovanje z zunanjimi napravami ima cenovno ugoden tablični računalnik Archos A101 na voljo povezave Wi-Fi, Bluetooth 4.0 in priključek microUSB. Tu nikakor ne gre spregledati bralnika pomnilniških kartic microSDHC, navigacijskega sistema GPS in spletno kamero. Najzahtevnejši bodo mogoče pogrešali novejši operacijski sistem, ki pa je na voljo pri malo novejšem modelu ARCHOS za preračunano okoli 230 EUR.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku