Poslovne rešitve
23.10.2009 08:40
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Učinkovito delovno okolje z EPP-jem

EPP
EPP

Podjetje ZASLON TELECOM pravkar predstavlja drugo generacijo programske rešitve za elektronsko pisarniško poslovanje (na kratko EPP). Sistem EPP omogoča računalniško podprto pisarniško poslovanje na področju ravnanja z dokumenti in z njimi povezanimi osebami in opravili. Enostavna uporaba, velik poudarek na varnosti, zanesljivost in modularna zasnova, so le nekatere lastnosti te napredne rešitve.

Ves postopek je pregleden in logičen, kar potrjujejo tudi podatki o zelo dobrem in hitrem sprejemu zaposlenih, ki ga uporabljajo. Njegova preglednost prispeva k bistveno boljši obveščenosti vseh uslužbencev v okviru njihovih pristojnosti. Vodje in direktorji imajo celoten pregled nad zadevami in projekti. Izpišejo si lahko poročila, opravijo statistične preglede in poizvedovanja v sklopu intraneta, pregledajo porabo proračunskih sredstev itd.

V program so zajete vse sodobne smernice razvoja tovrstnih aplikacij, kar se tudi odseva skozi njegovo funkcionalnost. Poleg omenjenih osnovnih opravil, EPP ponuja tudi sledenje dokumenta skozi življenjski cikel, skeniranje papirnih dokumentov, samodejno obveščanje o roku rešitve, združljivost z obstoječimi aplikacijami, elektronski podpis in še veliko več.

Zgradba sistema EPP je v celoti osnovana v skladu z Zakonom o splošnem upravnem postopku. Najprej je bil namenjen pravnim osebam, ki na podlagi javnih pooblastil, opravljajo upravne naloge (občine, ministrstva, carina, javni zavodi,…). Zaradi prilagodljivosti pa je primeren tudi za vse gospodarske družbe, ki želijo imeti urejen sistem pisarniškega poslovanja. Njegova uporaba je priporočljiva v kolikor poslovni proces zahteva veliko dokumentarnega gradiva. Sistem namreč omogoča večnivojske varne arhivske baze, do katerih imajo dostop le pooblaščeni uporabniki.

Razvoj programa EPP že od začetka in v celoti poteka v podjetju ZASLON TELECOM, zato ga lahko popolnoma prilagodijo glede na individualne potrebe svojih strank. V podjetju nenehno razvijajo nove, tehnološko najzahtevnejše rešitve na področjih, ki so povezani z informacijskimi tehnologijami. Globalni programski produkti, zavidljiva referenčna lista in povezava z nekaterimi domačimi ter tujimi strateškimi poslovnimi partnerji, podjetje ZASLON TELECOM danes postavljajo na vodilno mesto v Sloveniji na področju razvoja CTI, Voice in VoIP produktov.


Prijavi napako v članku