Igre
10.02.2020 12:00
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ubisoft obljublja 5 novih iger v roku enega leta

Ubisoft obljublja 5 novih iger v roku enega leta
Ubisoft obljublja 5 novih iger v roku enega leta

Razvojni in založniški velikan, ki je zadnje čase v glavnem znan po izdaji novih poglavij odmevnih franšiz, je naznanil, da bo do konca trenutnega poslovnega leta izdal pet novih iger. Pri tem pa se ne bo kaj dosti oddaljil od ustaljenih tirnic, saj gre večinoma za pričakovana nadaljevanja starih uspešnic. Tri med njimi naj bi izšle do konca koledarskega leta, dve pa v začetku 2021.

Ubisoft je zaenkrat razkril tri od njih: Watch Dogs: Legion, Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine in sveže ime Gods & Monsters, ki zaenkrat ostaja še precejšnja neznanka. Medtem druga dva naslova še čakata na uradno razkritje, so pa vedno glasnejše govorice, da gre za vikinško obarvani Assassin’s Creed in nov Far Cry.

Če se napovedi izkažejo za resnične, pomeni, da se je izid piratske izkušnje Skull & Bones ponovno zamaknil, razvoj drugega dela priljubljene akcijske pustolovščine Beyond Good & Evil pa čedalje bolj spominja na Duke Nukem Forever.

Ob tem mnogi že zmajujejo z glavo, saj se na seznamu prihajajočih naslovov ponovno ni znašlo nadaljevanje Splinter Cell, ki ga oboževalci nestrpno čakajo že od leta 2013.

Vas zanima več iz te teme?
napovedi iger

Prijavi napako v članku