Digitalizacija
23.11.2012 09:02
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Twitter z možnostjo pošiljanja objav preko e-pošte

Družbeno omrežje Twitter naj bi možnost pošiljanja tvitov preko elektronske pošte omogočilo še pred koncem leta. Na ta način bodo naše tvite lahko prejeli tudi tisti, ki niso uporabniki priljubljenega družbenega omrežja.
Naši tviti bodo kmalu lahko dosegli tudi tiste, ki niso uporabniki družbenega omrežja Twitter.
Naši tviti bodo kmalu lahko dosegli tudi tiste, ki niso uporabniki družbenega omrežja Twitter.

Družbeno omrežje Twitter bo kmalu bogatejše za novo uporabno funkcijo. Vsak tvit bo namreč kmalu možno poslati preko elektronske pošte. Ta bo lahko dosegel tako naše prijatelje na priljubljenem družabnem omrežju kot tiste, ki niso uporabniki. To posledično pomeni, da četudi se število uporabnikov Twitterja ne bo povečevalo, se bo večal krog oseb, vključenih v razpravo.

Družbeno omrežje Twitter naj bi možnost pošiljanja tvitov preko elektronske pošte omogočilo še pred koncem leta. Uporaba novosti naj bi bila nadvse enostavna. Pod vsakim tvitom bo uporabnik namreč imel možnost »pošlji tvit preko elektronske pošte«. Po kliku na to možnost bo moral le še vnesti elektronske naslove prijateljev in pritisniti na gumb pošlji. Vsi prijatelji bodo tako prejeli elektronsko pošto s tvitom in celo komentarji. Na ta način bodo podjetja lahko svoje tvite pošiljala tudi tistim strankam, ki niso prisotne na družbenem omrežju Twitter.

Ravno pred kratkim pa je družbeno omrežje Twitter »uvedlo« nekoliko prenovljen iskalnik. Ta je sedaj precej bolj uporaben in vsaj za razred hitrejši. Z njimi lahko iščemo tudi po vsebinah fotografij oziroma slik, videoposnetkov in novicah.


Prijavi napako v članku