Računalništvo, telefonija
10.03.2008 12:45
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tuštelekom televizija je bogatejša za videoteko

Družba TUŠ TELEKOM, d. d., je vsem sedanjim in bodočim uporabnikom tuštelekom televizije pripravila novo storitev – video na zahtevo. Video na zahtevo je nadgradnja digitalne televizije in omogoča gledalcem, da si preko uporabniku prijaznega vmesnika na TV zaslonu izberejo, kateri film iz tuštelekom videoteke bodo gledali. Storitev je na voljo vsem uporabnikom storitve tuštelekom televizija, ki so na omrežju TUŠ TELEKOM. Trenutno je v videoteki na voljo 250 filmov za ljubitelje različnih zvrsti, vendar bo število nenehno raslo in se dopolnjevalo. Vsak uporabnik si lahko vsak mesec brezplačno ogleda dva filma iz zbirke, ogled vsakega nadaljnjega pa stane 1,49 evrov.

Uporaba je preprosta – na zaslonu TV sprejemnika izberete želeno vsebino in potrdite izposojo z vnosom štirimestne PIN kode (zaščita pred neželeno izposojo in jo lahko izklopite), ki ste jo predhodno določili in že lahko gledate film. Seveda pa tuštelekom videoteka ne omogoča le ogleda vsebine. O vsakem filmu iz zbirke so zbrani različni podatki, nekateri imajo kratke napovednike, uporabniki pa lahko izbirajo filme različnih zvrsti (akcija, dokumentarni, drama, glasbeni, grozljivka, komedija, kriminalka, pustolovski, romantični, triler, vojni, zgodovinski, znanstveno-fantastični). Enkratna izposoja običajno velja 24 ur, v katerih si lahko film ogledate večkrat. Predvajanje je možno ustavljati in predvajati hitro naprej ali nazaj ter se premikati po časovnih intervalih.

Uvajanje novih storitev v omrežju TUŠ TELEKOM je strateška usmeritev podjetja v letošnjem letu, v kratkem pa bodo uporabnike razveselili še z dodatnimi novimi rešitvami in uporabniškimi paketi.


Prijavi napako v članku