Računalništvo, telefonija
03.05.2006 07:08
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Triple Play laboratorij

Allied Telesyn sporoča, do bo kot ustanovni član združenja Triple Play Alliance (TPA) sodeloval pri javnem odprtju prelomnega laboratorija Triple Play Lab v kraju Dornach blizu Muenchna.

Laboratorij sodi med prve tovrstne v Evropi ter daje operaterjem in podjetjem edinstveno priložnost videti, kako lahko medsebojna združljivost konvergentne tehnologije zagotovi dokazane prednosti zanje in za njihove uporabnike. Članom TPA prav tako nudi pogoje iz realnega sveta za preizkušanje njihovih izdelkov in storitev Triple Play ter izboljšanje sodelovanja z drugimi člani. Zelo pomembno pa je, da so člani že pridobili več projektov, ker so lahko učinkovito izkoristili te sinergijske učinke.

Jedro tehnoloških rešitev, na katerih temelji laboratorij Triple Play, je Allied Telesynova svetovno znana tehnologija Integrated Multiple Access Platform (iMAP), ki v eni rešitvi podpira tako bakrene kot optične povezave. Allied Telesyn prav tako nudi izbor rezidenčnih prehodov in rešitev za povezovanje ter znanje profesionalnih storitev. Laboratorij vključuje tudi druge tehnologije zadnje milje ter različna demonstracijska okolja, kot so konferenčni center, pisarniško okolje, hotelsko/bolnišnično okolje in stanovanjsko področje.

Člani TPA skupaj preizkušajo, kako različni elementi omrežij Triple Play delujejo z drugimi elementi, s čimer operaterjem in podjetjem, ki želijo namestiti naslednjo generacijo glasovnih, video in podatkovnih storitev, zagotovijo, da vsi deli omrežja zanesljivo sodelujejo. Na podlagi tega TPA pričakuje izjemno rast sprejemanja rešitev Triple Play v srednjeročnem obdobju, pa tudi hitrejše uveljavljanje in razvoj globalnih standardov za te tehnologije.


Prijavi napako v članku