Spletni brskalniki
08.06.2021 13:15
Posodobljeno 2 dneva nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Trenutno najboljši odjemalec elektronske pošte je …

BlueMail je na voljo tako za osebne računalnike kot mobilne naprave.
BlueMail je na voljo tako za osebne računalnike kot mobilne naprave.

Gmail podjetja Google je danes nedvomno med najbolj razširjenimi poštnimi odjemalci. Kljub temu pa upravljanje različnih e-poštnih naslovov preko spletne aplikacije Gmail nikoli ni bilo povsem priročno oziroma enostavno. Na srečo pa lahko tu računamo še na enotini oziroma univerzalni e-poštni odjemalec imenovan Blue Mail (https://bluemail.me/).

Blue Mail je razmeroma znan univerzalni e-poštni odjemalec, ki ponuja enotno mapo »Prejeto«. To pomeni, da na enem mestu združuje sporočila iz več e-poštnih računov. Ker pa veliko dohodnih sporočil oteži njihovo prebiranje, Blue Mail poskrbi za to, da se sporočila nahajajo v njihovi mapi. Zato bo upravljanje z e-pošto postalo nadvse enostavno.

Elektronski poštni odjemalec Blue Mail podpira veliko število e-poštnih storitev, kar je vsekakor pohvalno. Med njimi najdemo Gmail, Outlook, Yahoo Mail, iCloud in Office 365, podpira pa tudi IMAP, POP3 in Exchange (ActiveSync, EWS in Office 365). Poleg tega ponuja še veliko dodatnih možnosti, ki jih je mogoče povsem prilagoditi osebnim potrebam. Med njimi izstopajo integracija koledarja, odlična integracija stikov, pravočasna in zanesljiva potisna obvestila, možnost dela brez internetne povezave in še mnogo več.

Blue Mail je za nameček povsem brezplačen in nima posebnih omejitev. Obstaja pa tudi različica Business, ki za približno štiri ameriške dolarje in pol mesečno na uporabnika poslovnim uporabnikom prinese nekaj uporabnih funkcij, kot so na primer podpora za določanje pravilnikov in upravljanje naprav, prednostna podpora in podobno.


Prijavi napako v članku