Računalništvo, telefonija
08.09.2008 10:51

Deli z drugimi:

Share

Torbe za prenosne računalnike kot modni dodatek

Poslovne ženske v Sloveniji bodo k svojemu stilu lahko kmalu dodale nov, modni dodatek. Na naš trg prihaja nova blagovna znamka Abbi New York, namenjena poslovnim ženskam, ki uporabljajo prenosne računalnike. Torba za prenosne računalnike tako niso več le moški dodatek, saj ga odslej s stilom in samozavestjo nosijo tudi ženske. Za edinstvene torbe Abbi New York so značilne izrazite barve, vzorci, elegantni in okusni modeli. Abbi New York torbe za prenosne računalnike odsevajo moderno, inteligentno, iznajdljivo in uspešno elegantno žensko.

Torbe za prenosne računalnike Abbi New York so namenjene predvsem poslovnim ženskam, ki dnevno uporabljajo prenosni računalnik, v starostni skupini med 20 in 45 letom. Ciljna skupina so tudi moški vseh starosti, ki prisegajo na lepo oblikovane torbe za prenosne računalnike. Seveda pa so omenjene torbe namenjene tudi ženskam, ki se navdušujejo nad lepimi oblikami, a ne posedujejo prenosnega računalnika.

Rdeča nit izdelkov Abbi New York sta moderna in elegantna oblika, ki ostaja v trendu več sezon. Proizvajalci se zavedajo, da mora biti torba za prenosni računalnik uporabna, hkrati pa ne sme ogrožati ženskega stila. Da bi ustregli tem merilom, so se odločili, da ustvarijo torbo, ki vsebuje vse, kar mora vsebovati ženska torba. Torbe so narejene iz kvalitetnih materialov in vsebujejo nekaj značilnih detajlov. Uporabniki jih lahko nosijo prek ramen, na rami in v roki.

Izdelki blagovne znamke Abbi New York bodo pri nas na voljo konec meseca septembra. Uvoznik in distributer za omenjeno znamko je podjetje Jovidan, d. o. o.


Prijavi napako v članku