Življenjski slog
14.05.2024 14:30

Deli z drugimi:

Share

Top 3 altcoini za 10x donos do konca maja

Zaradi vse večjega vpliva medvedov na trg se 14-odstotni padec vrednosti Bitcoina v aprilu nadaljuje tudi ta mesec. Nekateri altcoini se pripravljajo na bikovski vzpon, medtem ko se cena BTC bori blizu psihološkega mejnika 60.000 USD.

Ti altcoini, ki so pripravljeni plavati proti medvedjemu toku na širšem trgu, bi lahko ta mesec eksplodirali do novih višin brez primere. Poleg tega se pojavlja vprašanje, ali bo bikovski preobrat pri Bitcoinu spodbudil rally na teh altcoinih ali povečal ponudbo ob zdrsu cene BTC pod 60.000 USD?

Kateri so 3 altcoini za 10x donos do konca maja?

1. Wienerai – Edinstven projekt, ki združuje inteligenco, Doge in meme

Od 25. aprila, ko je WienerAI začel s predprodajo, je zbral že več kot 1,6 milijona dolarjev. Ta edinstven projekt združuje umetno inteligenco, zvestobo psom in veliko humorja, zaradi česar bi lahko postal uspešnica v predprodaji in po njej.

Druga stvar, ki bi lahko zanimala potencialne vlagatelje, je nova funkcija trgovalnega bota, ki jo je nedavno dodala ekipa WienerAI. Žeton $WAI deluje na verigi blokov Ethereum. Ta žeton spodbuja sodelovanje skupnosti, zagotavlja likvidnost in podpira tekoča prizadevanja za trženje.

Ena od izstopajočih funkcij družbe WienerAI je možnost, da žetone zastavite takoj po nakupu. Na spletni strani projekta je navedeno, da je bilo že več kot 1 milijarda žetonov WAI vloženih v staking, kar kaže na zgodnje zanimanje skupnosti.

Trenutni letni donos za staking znaša več kot 800 %, kar bi lahko bilo zelo donosno za tiste, ki bodo žetone držali dlje časa. Ta pristop spodbuja dolgoročno imetništvo ter ustvarja občutek pripadnosti in vzajemne rasti za zgodnje vlagatelje. 

Obiščite predprodajo WienerAI

2.Sealana – Novi memecoin, ki črpa navdih iz serije South Park

Sealana je meme kovanec z motivom tjulnja, ki je bil predstavljen v omrežju Solana in bo spremljal druge znane meme kovance Solana, kot so dogwifhat, BONK, BOME, Popecat itd. Zaradi ugleda meme kovancev Solana vlagatelji že opazujejo Sealano in jo imenujejo naslednji BONK, ki je pred kratkim doživel znatne donose.

V nasprotju z drugimi je ta novi meme kovanec veliko več kot le preprosta šala ali podoba. Navdih zanj je dobila znana televizijska serija z naslovom South Park. Nekaj vlagateljev v kriptovalute, kot je Today Trader, je verjelo, da bo Sealana prevladala na trgu kriptovalut in se v tem letu povzpela na 0,220 USD. 

Nakup Sealane je na voljo z ETH, SOL, USDT in USDC in je vreden 0,022 USD. Ekipa je že zbrala 740.417,23 USD, kar pomeni, da je bila predprodaja meme kovanca uspešna.

Obiščite predprodajo Sealana

3. Mega Dice – Priljubljena kripto igralnica je izdala svoj prvi GambleFi žeton

Mega Dice je kripto igralnica z več kot 50.000 aktivnimi uporabniki in več kot 50 milijoni dolarjev mesečnih stav. S svojim lastnim žetonom, $DICE, lahko Mega Casino zdaj nagradi zgodnje vlagatelje in aktivne igralce igralnice.

Mega Dice je trenutno eden najboljših ICOjev Solana, saj gre za popolnoma delujočo igralnico in športno stavnico, ki izkorišča hitrost in nizke transakcijske stroške Solane. Njegov žeton $DICE je ena najboljših predprodaje kriptovalut za nakup, saj bo žeton nagradil aktivne uporabnike igralnice in imetnike žetonov, ki bodo vložili $DICE. Vlagatelji, ki iščejo pasivni dohodek, bi lahko ugotovili, da je $DICE soliden dodatek k njihovim kriptoportfeljem.

Eden največjih airdropov žetonov v višini 2,2 milijona dolarjev bo aktivnim uporabnikom Mega Dice dostavljen v treh sezonah. Imetniki žetonov pa bodo dobili del dobička igralnice, poleg tega pa bodo imeli priložnost zaslužiti redke NFT, ki bodo imetnikom omogočili ekskluzivne privilegije in nagrade. Ker je bilo v nekaj urah po začetku ICO zbranih več kot 300.000 dolarjev, je videti, da se bo $DICE dobro obnesel.

Obiščite predprodajo Mega Dice 

Zaključimo lahko, da so žetoni WienerAI, Sealana in Megadice trije obetavni altcoini, ki lahko do konca maja spremenijo 1 dolar v 10 dolarjev. Mešanica umetne inteligence, pasje zvestobe in humorja, ki jo ponuja WienerAI, skupaj z edinstvenimi funkcijami, kot je takojšnje zastavljanje žetonov, ga uvršča med privlačne naložbene možnosti. Sealana, ki jo je navdihnila popularna kultura in je na valu meme kovancev v omrežju Solana, vzbuja pozornost kot potencialna prebojna zvezda. Medtem žeton Megadice ponuja izpostavljenost donosni industriji kripto igralnic na omrežju Solana in obljublja nagrade za aktivne uporabnike in imetnike žetonov. Čeprav se te priložnosti zdijo obetavne, morajo biti vlagatelji previdni in opraviti temeljito raziskavo, preden se spustijo v kakršne koli naložbene odločitve na nestanovitnem trgu kriptovalut.

Obiščite predprodajo WienerAI


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več