Računalništvo, telefonija
08.06.2010 09:50
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tiskalniki HP z lastnim elektronskim poštnim predalom

Novi tiskalniki podjetja HP bodo pisani na kožo predvsem uporabnikom spletnih pisarniških paketov.
Novi tiskalniki podjetja HP bodo pisani na kožo predvsem uporabnikom spletnih pisarniških paketov.

V kolikor imamo v domačem okolju večje število računalniških sistemov, se pogosto pojavijo težave predvsem pri tiskanju dokumentov. Ob nakupu novih tiskalnikov podjetja HP pa teh težav zagotovo ne bomo imeli, saj bo vsak opremljen z lastnim elektronskim poštnim naslovom. Ta bo služil kot nekakšen spletni vmesnik, kamor bomo poslali vse tiste dokumente, ki jih bomo nameravali natisniti.

Novi tiskalniki podjetja HP bodo pisani na kožo tudi tistim računalničarjem, ki prisegajo na spletne pisarniške pakete (na primer Google Docs), saj bo za tiskanje zadoščalo, da bomo dokument poslali na namenski elektronski poštni predal. Vsi tovrstni tiskalniki naj bi bili opremljeni celo z zasloni, občutljivimi na dotik in prirejenim mobilnim operacijskim sistemom webOS.

Če gre verjeti priznanemu spletnemu časopisu New York Times, potem bo potrebno za novo družino tiskalnikov podjetja HP odšteti med 100 in 400 ameriških dolarjev oziroma med 80 in 330 evrov. Prvi primerki inovativnih tiskalnikov, opremljenih z lastnim elektronskim poštnim naslovom, naj bi na prodajne police trgovin prispeli v jeseni.


Prijavi napako v članku