Računalništvo, telefonija
23.08.2014 09:50

Deli z drugimi:

Share

Thecus predstavlja novi 4 režni NAS za pisarne in domače uporabnike

Thecus predstavlja 4 režni NAS N4310 s hibridnim načinom za pisarne in domače uporabnike. N4310 sledi stopinjam N2310, ki je na tržišče prispel konec prejšnjega leta in je poln funkcij, ki jih potrebujejo kupci ekonomične omrežne shrambe.
Thecus N4310
Thecus N4310

Thecus predstavlja 4 režni NAS N4310 s hibridnim načinom za pisarne in domače uporabnike. Uporablja AMCC 1GHz SoC procesor z 1GB DDR3 pomnilnika in ponuja odlične hitrosti in enostavno upravljanje s podatki za privlačno ceno.

“Naša misija se začenja z vašimi potrebami. Z N4310 razširjujemo že sedaj širok nabor izdelkov in nadaljujemo spreminjanje NAS tržišča,” je dejala Florence Shih, predsednica pri Thecus Technology. “N4310 ponuja vsestranskost in funkcionalnost, potrebno za popolno izkušnjo domačih uporabnikov in manjših podjetij.”

N4310 sledi stopinjam N2310, ki je na tržišče prispel konec prejšnjega leta in je poln funkcij, ki jih potrebujejo kupci ekonomične omrežne shrambe:

  • RAID (0,1,5,6, in JBOD)
  • Zasebne oblačne funkcije
  • Vgrajen FTP strežnik
  • AES enkripcija podatkov
  • Hybrid Storage Mode za blok in datotečno shranjevanje
  • Plex media podpora in BitTorrent klient
  • Mobilni nadzorl in pretakanje multimedijskih datotek preko T-OnTheGo™ (za Android in IOS)
  • Energijska učinkovitost: 29.5W med delovanjem / 10W – v načinu “Sleep”

Da zadosti spreminjajočim se potrebam poslovnih uporabnikov N4310 uporablja Hybrid Storage Mode za upravljanje, AES enkripcijo podatkov za dodano varnost ter vgrajeni FTP strežnik. Vgrajeni procesor ponuja visoke hitrosti v RAID okoljih, kjer naj bi po podatkih proizvajalca dosegal 100MB/s pri branju in 75MB/s pri zapisovanju podatkov.

Ponuja širok nabor programske opreme, vključno s Plex Media strežnikom, BitTorrent klientom ter T-OnTheGo mobilno podporo. Tako je N4310 močna platforma za deljenje multimedijskih datotek. Novi štirirežni NAS prav tako ponuja pretakanje oz. streamanje filmov in glasbe ter sinhronizacijo s pametnimi telefoni in tkao postane tudi multimedijski center.

Začetek uporabe je poenostavljen preko Thecus “intelligent NAS” pripomočkom, ki naj bi ponujal celotno namestitev v petih minutah.

Kot zmogljiva a cenovno ugodna NAS naprava s štirimi režami za trde diske N4310 ponuja veliko za vse uporabnike, od audipfilov z veliko glasbenih datotek do manjših podjetnikov, ki potrebujejo shrambo svojih finančnih podatkov.

Za več informacij o N4310 obiščite Thecus uradno stran.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ACORD-92 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ACORD-92 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ACORD-92 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Zlati partner

PANASONIC SLOVENIJA

, , Tel: 080 080 799
Panasonic je ena največjih svetovnih blagovnih znamk na področju potrošniške elektronike. Že več kot stoletje uporabnike razvaja z najnovejšimi televizijskimi sprejemniki, fotoaparati, ... Več
Diamantni partner

ISF TEAM d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
ISF Team poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več