Igre
12.05.2010 11:11

Deli z drugimi:

Share

Test Drive Unlimited 2 filmček ‘The Good Life’

Napovedan datum izida za igro Test Drive Unlimited 2
Napovedan datum izida za igro Test Drive Unlimited 2

Test Drive Unlimited 2 je v tem trenutno nedvomno močno pričakovana dirkačina. Že prvi Test Drive s podnaslovom Unlimited se je izkazal za pravi uspeh, medtem ko ga bo prihajajoči preprosto zasenčil z vsemi novostmi, ki nam jih obeta, novi filmček pa je razkril še nekaj novih novosti.

Če ste morda že pogledali filmček, potem veste, da se je v njem našlo nemalo dirkalnih prizorov, tako cestnih kot tudi nekaj takšnih, ki so potekali na blatnih površinah. A poleg dirkanja so nam avtorji v filmček navrgli tudi nemalo ostalih stvari, kot recimo obljubljeni dnevno-nočni cikel in seveda tudi vremenske spremembe.

A v začetku filmčka je bilo videti tudi zabavo, ki je potekala ob bazenu in je izgledala kot, da bi avtorji del filmčka iz PS3jevega Playstation Home. Toda temu žal ni tako, saj bo imel TDU2 poleg dirkanja tokrat tudi čisto svoj ‘svet’, v stilu kakšne izmed MMO iger, v katerem se bodo lahko igračarji, medtem ko ne bodo sodelovali v dirkah, zabavali, nakupovali in še veliko več.

Prav tako bodo igračarji lahko kreirali svojega igralnega lika in to po svoji lastni podobi, s katerim se bodo kasneje lahko ‘socializirali’ z ostalimi igračarji v dotični igri.

Test Drive Unlimited 2 naj bi avtorji poslali na trg v letošnjem septembru za platforme Playstation 3, Xbox 360 in PC.

Vas zanima več iz te teme?
Atari igre

Prijavi napako v članku