Računalništvo, telefonija
16.02.2016 14:24
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tesla Model S zdaj tudi za otroke

Prestižni električni avtomobili Tesla bodo postali dostopni širši množici.
Prestižni električni avtomobili Tesla bodo postali dostopni širši množici.

Če se nahajate v fazi iskanja primernega darila za svoje najmlajše, je mogoče čas za nakup novega avtomobila. Ameriško podjetje Radio Flyer in proizvajalec avtomobilov Tesla sta združila moči ter pripravila priročno darilo, ki se ga bodo otroci brez dvoma razveselili.

Radio Flyer je namreč razvil Tesla Model S za otroke. Tako kot pri pravem avtomobilu je tudi Tesla Model S for Kids odvisen od baterije, ki omogoča vozilu doseganje končne hitrosti prek deset kilometrov na uro. Baterija, ki se nahaja v otroškem vozilu, je podobna tisti, ki jo uporabljajo pri Tesli. Čas polnjenja naj bi bil tri ure, kar pomeni, da ne bo potrebnega veliko potrpljenja, da se lahko igranje ponovno začne.

Pri avtomobilu, katerega cena se bo v ZDA gibala okoli 500 ameriških dolarjev, je zanimiva integracija določenih vizualnih elementov iz pravega Teslinega avtomobila. To vključuje uporabo luči, ki se svetijo v podobni obliki kot pri avtomobilu, in tudi uporabo volana, ki spominja na Teslo S. To velja tudi za uporabljene barvne kombinacije, ki so na voljo končnim kupcem. Na koncu je še treba poudariti, da otroško vozilo ponuja tudi lastni sistem igranja glasbe. V kombinaciji s pametnim telefonom se tako malčkom lahko ob vožnji po lokalnem dvorišču obeta obilica zabave, ki pa glede na informacije o končni ceni ne bo poceni.


Prijavi napako v članku